Ko to namešta sukob u Partizanu?

Autor: Miloš Marković
nedelja 23.08.2015.
10:10
Izvor: Sportske.net

U susret Skupštine kluba koja bi trebalo da reši brojna pitanja, čuje se i glas Duška Vujoševića koji ističe da mu se namešta smena.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ponedeljak je dan kada će biti održana Skupština košarkaškog kluba Partizan, a kada bi trebala biti jasnija sudbina trofejnog kluba koji je pa na jako niske grane.

U javnosti se u susret Skupštine spekuliše sa navodnom svađom na relaciji Duško Vujošević - Predrag Danilović, o kome se u izjavi za 'Novosti' osvrnuo i sam trener crno-belih.

"Navijači Partizana moraju da shvate da se ovde ne radi o sukobu između predsednika Predraga Danilovića i mene, već o teškoj situaciji u klubu jer su mu ukinuta gotovo sva sponzorstva.", rekao je Vujošević, koji se sastao sa Dadnilovićem.

"Taj sastanak je naša međusobna stvar.", kratko je prokomentarisao Vujošević.

U međuvremenu, nakon sastanka su neke stvari jasnije, i Vujošević i Danilović će Partizan staviti iznad sebe, te je kompromis na pomolu.

Pomenuti izvor prenosi i da je predsednik Partizana doneo konačnu odluku, te da će Skupštini u ponedeljak predočiti svoju ostavku. On razmišlja o tome da se povuče sa mesta prvog čoveka kluba i tako reši deo problema koji postoji u javnosti.

Vujošević u međuvremenu insistira da nema nikakvih problema sa saradnicima, te da se problem konstruiše.

"Oni koji su se pobrinuli da nam ukinu sponzorstva, pokušavaju da moju smenu instaliraju kao sukob sa predsednikom kluba, pa se onda ja ne uklanjam kao osoba koja je oponent vlasti i kritičar.", istakao je Vujošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 23.08.2015
11:32

Vujošević kao jedan od najboljih trenera Evrope na klupi Partizana smeta državi jer bi u tom slučaju država morala više novca da daje državnom projektu kako bi pobedio Partizana i morali bi svi da slušaju o finansijskom aparthejdu države prema sportskim klubovima, zato se državi ni ekonomski, a ni politički ne isplati da Vujošević ostane trener Partizana. Državi kao i državnom košarkaškom projektu bi više odgovarao slabiji trener na klupi Partizana, anemičan kao i uprava KK Partizan na pomenuti finansijski aparthejd u srpskom sportu. Još se na sve to u javnosti potencira kako uprava FK Partizan neće dati finansijsku podršku KK Partizan ili kako je Zečević protiv Vujoševića ne bi li se navijači opet okrenuli pred meč sezone protiv uprave FK Partizan jer državi ne odgovara da Partizan uđe u LŠ (oko 20M€) jer bi to značilo da i fudbalskom državnom projektu mora više para da dakako bi došao do titule u fudbalu. Eto ko namešta sukob u Partizanu!

avatar
Poznavalac
Sunday, 23.08.2015
10:37

Greska je ako ode sasa,ipak je on jedna od najvecih legendi kluba i ne zasluzuje da ode iz kluba na ovakav nacin.njegovim odlaskom se nista nece promeniti na bolje,siguran sam u to.

avatar
Mare93
Sunday, 23.08.2015
12:06

Saša je igračka legenda, ali on ne radi dobro svoj posao, posao predsednika. Umesto da se on bavi prepucavanjima, Dule mora da radi to umesto njega. Takođe tu je i priča oko sponzora. I on delom snosi odgovornost jer kada već država ne dozvoljava da državne firme daju novac, onda su morali da se okrenu nekim privatnim firmama.

avatar
Sunday, 23.08.2015
13:02

Greška je što ćuti na ovu nepravdu državnih vlasti i zato treba da ode i svi oni koji ćute treba da odu!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 23.08.2015
10:26

Kakvo je to pitanje uopste, zna se ko...