Ko je ''novi Vesa Petrović'' u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.02.2017.
13:58
Izvor: Sportske.net

I da li je samo jedan, ili ih ima više?

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Dešavanja na sinoćnjoj utakmici između Partizana i PAOK-a dugo će se prepričavati, kao primer borbe ''do poslednjeg daha'', bukvalno do poslednjih atoma snage kada su u pitanju košarkaši Partizana.

Veoma oslabljen tim beogradskih crno-belih na kraju je poražen sa 82:78 i tako eliminisan iz daljeg takmičenja u FIBA Ligi šampiona, ali košarkaši Partizana, predvođeni kapitenom Novicom Veličkovićem mogu da budu ponosni na ono što su sinoć prikazali, bez obzira na konačan epilog.

Posle meča, košarkaš Partizana Frenk Robinson se na Tviteru pohvalio lepim komplimentom koji je dobio od jednog navijača crno-belih. On ga je uporedio sa Veselinom Petrovićem, nekadašnjim igračem Partizana koji se svojevremeno posebno isticao borbenošću za svaku loptu na terenu, bez obzira na rezultat na semaforu.

Navijači Partizana najradije pamte ono Vesino bacanje u golmanskom stilu, u derbiju protiv Zvezde, a Robinson je s tim u vezi uputio i jednu bitnu poruku:

''Ne možete se pretvarati da imate strast i veliko srce'', poručio je Robinson, koji je sinoć u nekim momentima zaista podsetio na Vesu Petrovića iz igračkih dana. I ne samo on, nego i većina njegovih saigrača.

--
--
--



--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nakoto Nagano
Thursday, 23.02.2017
19:49

Ne moze Robinson ni da priđe onome kakav je igrac i borac bio Vesa Petrovic.