Ko će sad da podiže pehare...?

  • 09. jul 2012.

  • 22:53

  • Izvor: Sportske.net, novosti.rs

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić potvrdio je danas da posle osam uspešnih godina kapiten Partizana Petar Božić napušta redove šampiona Srbije, jer je cilj kluba da podmladi ekipu. ''Kad završi karijeru, vrata Partizana biće mu širom otvorena'', poručio je Todorić.


Foto: beta
Iako je po završetku sezone Petar Božić bio ''viđen'' na mestu pomoćnika Duška Vujoševića, dosadašnji kapiten Partizana nije bio spreman da okonča igračku karijeru već ovog leta.

Odlučio je da igra još godinu-dve, ali obzirom da se to kosi sa planovima čelnika crno-belih o podmlađivanju ekipe, rastanak Božića i Partizana bio je neminovan.

''Pera Božić je ostavio dubok trag u Partizanu. Osvojio je mnogo trofeja, postao miljenik navijača i zahvalni smo mu za sve što je učinio za klub. Naredne sezone okrenućemo se mlađim snagama, a Pera želi da igra košarku još bar dve sezone. Kada završi karijeru, vrata Partizana biće mu širom otvorena'', izjavio je Dragan Todorić.

Tridesetčetvorogodišnji Božić u Partizan je stigao 2004. iz Hemofarma i uz Dušana Kecmana je jedan od igrača koji su obeležili impresivnu deceniju Partizana. Poslednjih godina bio je kapiten ekipe, a obzirom na broj osvojenih trofeja sa Partizanom u proteklom periodu često je u šali nazivan ''profesionalnim dizačem pehara''...

Po svoj prilici, uz Božića klub će napustiti i centar Raško Katić, dok sa Dušanom Kecmanom tek sledi razgovor, kada se bude vratio sa odmora.


Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

Atletiko piše istoriju

Madridski klub je pobedom nad Barselonom ostvario prolaz u polufinale Lige šampiona/Kupa šampiona po prvi put u poslednjih 40 godina.

40

U Fokusu

Liga šampiona - O veri i prorocima...

Verovati se mora, propovedati je bez svrhe u fudbalu. Upravo moć da ubede okolinu u svoje razloge je Murinja i Čola Simeonea odvela u polufinale. Junajted je bio u igri dok se Mojes pretvarao da vodi Everton, a Real pokazuje da u ovoj igri, osim njenog trajanja, baš ništa nije izvesno...

Dalje...

Prva strana

Vujošević vs Čović - Nerešeno!

Arenu će i gladijatori i zapenjeni plebs napustiti uvereni da su pobedili, iako je zapravo jasno da će biti nerešeno. Problem je što u barutani u kojoj su Čović i Vujošević odlučili da održavaju svoje borbe svi postaju publika...

Dalje...