Ko će prenositi utakmice ABA lige?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.09.2017.
11:05
Izvor: Sportske.net

Na zvaničnom sajtu takmičenja obelodanjeno je koje će televizije prenositi utakmice u predstojećoj sezoni.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Nova sezona u regionalnoj ABA ligi startuje u petak, 29. septembra utakmicama u Zagrebu i Skoplju, a danas je na zvaničnom sajtu takmičenja obelodanjeno ko će imati pravo na prenose mečeva u nastupajućoj sezoni.

Regionalna košarkaška liga je sklopila dogovore sa nekoliko različitih televizija u zemljama regiona, samo dve će imati pravo na prenose svih utakmica.

Kao i prethodnih sezona, TV Arena Sport će prenositi sve mečeve ABA lige na svojim kanalima i to u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori.

Sa druge strane, pravo na prenos svih utakmica imaće i slovenačka Planet TV koja će mečeve ABA lige prenositi na svom drugom kanalu.

Utakmice šampiona Bosne i Hercegovine Igokee prenosiće Radio televizija Republike Srpske, MKTV je nosilac prava prenosa za mečeve MZT-a iz Skoplja, dok će Radio televizija Crne Gore po kolu moći da prenosi jednu od dve utakmice predstavnika te zemlje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salvatore
Friday, 29.09.2017
16:04

Znaci na SK cemo gledati nase klubove samo u evropskim takmicenjima. Nema veze, ionako ima previse liga i sportova na SK, mora nesto ostati i za AS

avatar
Iznogoud
Thursday, 28.09.2017
12:24

Jedino RTS bas briga da prenosi nase klubove. Sigurno je problem u slabo placenoj pretplati, jer RTRS vrti ogromne pare u RS od pretplate...

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 28.09.2017
20:52

Da su Zvezda i Partizan pametni pa da se dogovore da potpisu sa SK, ili AS ugovor o prenosu svih meveva, konferencija,... a da po ugovoru zabrane RTS-u da bilo sta prenosi, tj. da bilo kakvu vest objavi o ova dva kluba, kako u fudbalu tako i u kosarci, rukometu, odbojci, vatrepolu,... Ako oce treba toj drugoj televiziji da plate odredjenu svotu novca.

avatar
MiXPartizan
Friday, 29.09.2017
00:06

Vrti RTRS nekih 3-4km ili otprilike 200 dinara mesecno.