Ko će pre do Stefana Jovića - Zvezda, Partizan, ili...?

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.09.2014.
17:29
Izvor: Sportske.net

Momak za koga mnogi nisu ni znali do početka Svetskog prvenstva u Španiji sada je postao veoma tražen, zahvaljujući sjajnim partijama u dresu ''Orlova''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Jedno od najvećih otkrovenja Svetskog prvenstva u Španiji, košarkaš koji je na najbolji mogući način iskoristio šansu koju mu je ukazao selektor Saša Đorđević, mogao bi uskoro da postane i zvezda prelaznog roka na ovim prostorima.

Na žalost kragujevačkih ljubitelja košarke, Stefan Jović će uskoro i definitivno promeniti sredinu, posle kraha Radničkog i odustajanja od učešća u ABA ligi, pa je ovih dana vrlo interesantno gde će pouzdani plej nastaviti karijeru.

Za sada, Crvena zvezda Telekom se u medijima pominje kao najrealnija opcija, bez obzira na nedavni dolazak Amerikanca Markusa Vilijamsa.

Beogradski crveno-beli su pre izvesnog vremena pokazivali interesovanje za njega, a nije tajna ni da je Jović navijač Zvezde, što bi konačno moglo da dovede do njegovog transfera na Mali Kalemegdan.

Međutim, plejmejker je potreban i Partizanu, pa ne bi trebalo da iznenadi i ako dođe do nekog takvog obrta kad je u pitanju Stefan Jović. Doduše, pre početka Svetskog prvenstva trener Partizana Duško Vujošević je tu temu prokomentarisao pitanjem ''kakav sad Jović'', ali posle svega što je dosadašnji košarkaš Radničkog pokazao u dresu sa državnim grbom, možda je i iskusni strateg kakav je Vujošević do sada već promenio mišljenje o njemu.

Ipak, još uvek se radi samo o spekulacijama, Svetsko prvenstvo je tek završeno, naši ''Orlovi'' još uvek slave srebrnu medalju, ali narednih dana bi već moglo da se očekuje nešto konkretnije, ne samo po pitanju Jovićevog transfera, već i ostalih naših reprezentativaca koji još uvek nemaju klub, poput Raška Katića, Miroslava Raduljice.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke