KLS - Vojvodini duel nepobedivih

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.11.2014.
23:59
Izvor: Sportske.net

Apsolutni derbi 8. kola domaće košarkaške lige i derbi prvog dela sezone pripao je košarkašima Vojvodine koji su na domaćem terenu naneli prvi poraz FMP Železniku.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Prve dve utakmice 8. kola Košarkaške lige Srbije odigrane su u petak a duel Vršca i Napretka pao je u drugi plan imajući u vidu da su se u Novom Sadu sastale dve, do večeras, nesavladane ekipe.

Vojvodina je ugostila FMP i slavila rezultatom 83:81 (17:31, 23:15, 22:23, 21:12) u utakmici koju su obeležili preokreti uz dosta uzbuđenja.

Domaćin je prelomio meč na dva minuta pre kraja trojkom Marka Jeremića posle koje je Vojvodina stigla do +8 (81:73).

Ekipa Milana Gurovića uspela je da priđe na -2 ali je na kraju to ostalo sve što je FMP uspeo da učini na gostovanju Vojvodini.

Vojvodina nakon večerašnje pobede ostaje usamljena na vrhu tabele sa osam pobeda iz isto toliko mečeva dok FMP ima skor 7-1 i nalazi se na drugoj poziciji na tabeli.

Vršac je u drugom meču igranom večeras savladao Napredak rezultatom 82:51. Ostale utakmice 8. kola na programu su u subotu a Spartak i OKK Beograd odmeriće snage 2. decembra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN2
Saturday, 29.11.2014
01:42

Da se Radnički NS nije prebacio u Beograd i prekrstio prvo u Radnički Basket, a zatim i u FMP ovo bi bio gradski derbi Novog Sada između Radničkog i Vojvodine.