KLS - Metalac popunio roster i razbio Konstantin

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 14.10.2016.
20:25
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Metalac stigao je do prvog trijumfa u novoj sezoni pošto je na startu drugog kola Košarkaške lige Srbije deklasirao Konstantin na domaćem terenu.

BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV
BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV

Povezane vesti

Doskorašnji učesnik regionalne košarkaške lige otvorio je novu sezonu u Košarkaškoj ligi Srbije ubedljivim porazom, ali se već u drugoj takmičarskoj utakmici iskupio za debakl.

Metalac je u prvoj utakmici drugog kola Košarkaške lige Srbije savladao Konstantin rezultatom 101:68 (36:22, 18:16, 21:21, 26:9) i tako na najbolji način anulirao neuspeh sa starta šampionata.

Za razliku od prvog meča u novoj sezoni, koji je Metalac odigrao sa samo pet igrača, domaći su večeras na raspolaganju imali 11 košarkaša, a najefikasniji su bili Brano Đukanović (27 pts, 2 sk, 2 as) i Miloš Janković (17 pts, 8 sk, 2 as).

Slaviša Bogavac predvodio je Konstantin sa 19 poena, 6 skokova i 5 asistencija, ali nije imao adekvatnu podršku saigrača pa je niški sastav morao da se pomiri sa novim porazom.

Narednu utakmicu u Košarkaškoj ligi Srbije Metalac igra protiv čačanskog Borca, dok Konstantin dočekuje Gurovićev Vršac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke