KLS - I Zvezda i Partizan moraju da odrade kazne!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.03.2015.
16:25
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Direktor Košarkaške lige Srbije Leon Deleon potvrdio je danas da će i Crvena zvezda i Partizan morati da igraju pred praznim tribinama na startu takmičenja u Superligi.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Narednog vikenda počinje takmičenje u domaćoj Superligi, u kojoj Partizan brani titulu iz prošle sezone, ali i u koju su i Partizan i Crvena zvezda Telekom preneli kazne od pre godinu dana, posle poznatih incidenata u finalnoj seriji plej-ofa.

Podsetimo, posle tuče igrača dva tima u finalu plej-ofa, ''disciplinci'' su kaznili Partizan sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama.

Partizan je jednu od te dve utakmice već odradio do kraja prošlogodišnjeg plej-ofa, a drugi put će bez podrške svojih navijača igrati u derbiju drugog kola Superlige, protiv Mega Leksa.

Kad je Crvena zvezda Telekom u pitanju, crveno-beli su kažnjeni sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama zbog famozne ''krađe pehara'' u poslednjoj utakmici finala plej-ofa, pa će ovog proleća dva puta biti domaćin bez prisustva publike.

Prvi put protiv Mega Leksa u prvom kolu, a onda i protiv Tamiša u trećem kolu.

Interesantno je da će, zahvaljujući ovim kaznama za Partizan i Zvezdu, Mega Leks svoje najnovije pojačanje, Novozelanđanina Korija Vebstera, promovisati bez prisustva publike u prva dva kola...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke