Ključa u Crnoj Gori - Večeras majstorica, treneri se posvađali!

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.05.2017.
11:09
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Crna Gora će večeras dobiti šampiona države za sezonu 2016/17, a o titulu odlučuu ekipe Budućnosti i Mornara.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Iako su Podgoričani u finalnu seriju plej-ofa ušli u ulozi favorita, ekipa Mornara im je pružila žestok otpor, dva puta ih je savladala na svom terenu i izborila majstoricu koja se igra večeras od 18:30h u Podgorici.

Podgoričke ''Vijesti'' prenose da će dvorana ''Morača'' najverovatnije biti ispunjena do poslednjeg mesta,  prvi put na jednoj utakmici nacionalnog šampionata Crne Gore. S tim u vezi, iz budućnosti  su saopštili da  će se danas od 14 sati "zbog velikog interesovanja" na biletarnici naći u prodaji još 600 karata za ovu utakmicu.

A da su tenzije velike uoči večerašnje majstorice, potvrđuju i scene sa konferencije za novinare posle četvrte utakmice u Baru, kada je došlo do oštrog verbalnog duela dvojice trenera - Pavićevića i Đaletića.

Povod za raspravu bila je Pavićevićeva tvrdnja da ga je kapiten Budućnosti Suad Šehović udario tokom meča, kraj aut-linije.

''Kada te moj kapiten bude udario onda ćeš doći da mi pričaš sram te bilo, a tvoj kapiten je mene udario na aut-liniji'', obratio se Pavićević Đaletiću.

''Ja se u to ne mešam'', kratko je uzvratio Đaletić, na šta je Pavićević nastavio:

''To ti je igrač, ali to mu je drugi put, ali to ću raščistiti s njim. Videćeš sliku, gledaćeš snimak i videćeš kako me udario. I to je drugi put! Pogledaj snimak, ali ja ću to s njim raščistiti, ne brini'', poručio je Pavićević, a snimak rasprave možete da vidite OVDE.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke