Klivlend jači od neugodnog Šarlota

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 13.11.2016.
23:50
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampioni savladali su Hornetse na svom terenu i tako upisali osmi trijumf ove sezone.

Beta/AP Photo/Ron Schwane
Beta/AP Photo/Ron Schwane

Povezane vesti

Izabranici Tajrona Lua uspeli su da slave u Ohaju protiv izuzetno neugodnih Šarlot Hornetsa.

Na kraju je bilo 100-93 u korist Kavsa, čovek odluke svakako je bio Čening Fraj koji je sa klupe upisao 20 poena, za tri je šutirao 6/12, imao je i tri blokade.

Ubedljivi su bili Kavsi nakon prvog kvartala, odličan je na startu bio Kevin Lav (15 poena u 1/4), ali su gosti potpuno okrenuli stvari u drugoj deonici.

Razigrao se i Belineli u drugoj četvrtini, nakon što su gubli sa 12 razlike posle 12 minuta, Kavi su gubili sa dva koša razlike na poluvremenu.

Treća deonica donela je dosta tvrdu igru, Kavsi su u poslednjih 12 minuta ušli sa pola koša zaostatka, a onda su na scenu stupili Lebron i Fraj. Lebron je postigao osam poena u poslednjem kvartalu, uključujući i ključnu trojku na manje od minut do kraja kojom je odvojio Kavse na plus devet.

Fraj je u zadnjih 12 minuta upisao 10 poena.



Na kraju, upravo Fraj je bio i najefikasniji u redovimašampiona, sa pomenutih 20 poena, pratili su ga Irving i Lebron sapo 19 (osam skokova, osam asistencija), Kevin Lav sa 17 (11skokova), kao i Iman Šampert sa 15 poena.

U ekipi Hornetsa, ponovo je najefikasniji bio Kemba Voker, meč je završio sa 21 poenom,  Batum je flertovao sa tripl-dablom 15 poena, devet skokova, sedam asistencija, 16 poena Vilijams, 11 Kid-Gilhrist.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke