Klipersi slavili, Jokić podbacio, Nurkić najbolji u Denveru!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 28.03.2016.
00:03
Izvor: Sportske.net

Plej-of se bliži, Klipersi su danas pred kraj utakmice odmarali najbitnije igrače protiv Denvera.

Beta/AP Photo/Elise Amendola
Beta/AP Photo/Elise Amendola

Povezane vesti

Sve su šanse da će Los Anđeles Klipersi plej-of dočekati sa 4. pozicije na zapadu.

Danas su savladali Denver Nagetse na svom terenu rezultatom 105:90 i tako su stigli do svoje 45. utakmice. Niti jednom nisu gosti prestigli prednost Klipersa iako su par puta prilazili.

Poveli su veoma brzo sa 9:0, stigli su do +14 u prvoj četvrtini, da bi se Denver vratio u potpunosti u igru početkom drugog dela kada su prišli na -1 (31:30).

Imali su nove serije Klipersi, baš kao i Denver, da bi se ekipa iz Los Anđelesa odvojila krajem treće četvrtine kada su stigli do 77:60. Prednost je uglavnom bila oko 20 poena, mogao je trener domaćih i da odmori Krisa Pola i Deandrea Džordana koji su igrali "samo" 25, odnosno 30 minuta danas.

Kod Denvera Nikola Jokić je bio ispod svog nivoa, postigao je svega 5 poena, imao je 9 skokova i 2 asistencije za 20 minuta kao starter. Jusuf Nurkić je bio najefikasniji kod ekipe Denvera, postigao je 19 poena uz 7 skokova, dok je Augustin imao 18 poena. Ipak, podbacili su danas starteri kod Majka Melouna, postigli su svega 28 poena.

Na drugoj strani Džordan je najefikasniji sa 16 poena i 16 skokova, upisao je i 6 blokada. Kris Pol 14 poena i 9 asistencija danas, odličan je bio i Kraford sa 14.

Nurkić je imao jednu sjajnu blokadu tokom druge četvrtine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
YNWA96
Monday, 28.03.2016
01:58

ne moze uvek da bude najbolji

avatar
Madridista
Monday, 28.03.2016
01:11

Imam predosjecaj da ce Nurkic izbacit iz prve Jokica nazalost, Jokic ima mnogo veci kosarkaski IQ, bolji sut, moze da dijeli lopte odlicno, ali nije krkan kao Jusuf, on je fizicki zvijer, moze da se nosi sa Kazinsom,Dzordanom i ostalim centrima lige zbog fizicke spreme, a to je Jokicu mana. Mogao bi da igra 4 ali bi onda morao dosta da ubrza. Nadam se da grijesim

avatar
ZEX MAN UTD!
Monday, 28.03.2016
00:22

Deandre Jordan-ZVER

avatar
AfricaLoF
Monday, 28.03.2016
11:55

On nije normalan iskreno. Gledao sam ga uzivo protiv Niksa. Deluje zastrasujuce. To je igrac koji mnogo ne komunicira na terenu. Ne dozvoljava sebi da padne na provokacije, dok kada zakuca preko nekog igraca, posmatra ga nekoliko trenutaka namrsten, opet bez ijedne reci. Porzingis na tome mecu nije znao sta ga je snaslo u reketu. Secam se, imao je najmanje cetiri zakucavanja. Veoma je pokretan centar sa visokim kosarkaskim iq-om. Mana su mu slobodna bacanja i to velika mana. Ali igra dva na dva, oktkrivanje, citanje, brzina, to je fascinantno. Pol i Dzordan su fascinantni duo.

avatar
AfricaLoF
Wednesday, 30.03.2016
19:34

Nadam se da ce se ukazati. Zelim ti to iskreno posto primecujem koliko volis NBA. Klipersi su sjajan tim. Da se jos malo pojacaju samo, bili bi daleko konkurentniji. JJ je zicer igrac. Neverovatan sut. :) Slazem se.

avatar
ZEX MAN UTD!
Wednesday, 30.03.2016
17:44

Mnogo mnogo su mi gotivni Clipersi. Jos kad Jamal Crawford i J.J. Redik polude uz uvek odlicnog Chrisa Paula to je odlicna i lepa za gledanje kosarka.Ma NBA je sport za sebe,druga dimenzija kosarke.Bice valjda prilike bice :D

avatar
AfricaLoF
Wednesday, 30.03.2016
12:21

Upravo tako, neverovatan je. I sto je veoma retko u danasnjem vremenu timski je igrac. Odlicno si to zakljucio. Slazem se da takodje sam mnogo ne bi mogao, ali Klipersi su dobro izbalansiran tim i iznenadjuju. Dobar je i Grifin, ali DeAndre mi je daleko zanimljiviji kosarkas. Jedan uvek alejup tu mora biti kada su njih dvojica na parketu. :) Mozda ce ti ovo biti zanimljiva informacija, ali u Niksima je najveci brbljivac Karmelo. Verujem da i sam znas kako afroamerikanci vredjaju: zvuci komicno, iako je veoma uvredljivo. Ali, na kraju, svi se nasmeju u vecini slucajeva. Nadam se da ce ti se ukazati prilika kao sto se ukazala meni i da ces uspeti da gledas omiljeni tim uzivo. Veliki pozdrav UTD Zex.

avatar
ZEX MAN UTD!
Monday, 28.03.2016
20:51

Neveroavtan igrac neverovatan.Vidi se da je pravi profesionalac.Sam nebi mogao mnogo zato ekipa radi za njega ali i on isto tako mnogo radi za njih.Fizicke predispozicije neverovatne,kad vidis kako izgleda dase uplasis.Jesu mu problem ta slobodnja bacanja kao i sutevi sa poludistance ali kada pogledas kolika mu je saka nije ni cudo,tesko je imati osecaj.Sa Polom je neverovatan,na svakom mecu bar po jedan alejup,koji izgleda fantasticno.Zavidim ti sto si ih gledao uzivo :D