Klipersi ne računaju na Raduljicu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.08.2014.
20:18
Izvor: Sportske.net

Reprezentativni centar Miroslav Raduljica u utorak je voljom "trejda" između Klipersa i Milvoki Baksa postao novi član tima iz Los Anđelesa ali se čini da Dok Rivers ne računa ozbiljno na Srbina.

Beta/BranislavBožić
Beta/BranislavBožić

Povezane vesti

U danu kada je košarkaška reprezentacija doputovala u Granadu gde će igrati utakmice grupne faze takmičenja na predstojećem Mundobasketu, centar Miroslav Raduljica morao je da misli na ono što se dogodilo "preko bare".

Naime, u utorak uveče potvrđeno je da su Klipersi i Milvoki Baksi izvršili trejd koji podrazumeva selidbu Miroslava Raduljice na zapdanu obalu.

Ipak, sve su prilike da Raduljica neće ni morati da razmišlja o životu u Los Anđelesu jer Klipersi ne računaju na srpskog internacionalca u narednoj sezoni.

Specijalizovani portal "Sportando" prenosi da će Raduljica u narednih deset dana biti prodat timu koji ponudi iznos od 1.5 miliona dolara, što je zagarantovana zarada srskog internacionalca.

Ukoliko ne bude interesenata za Miroslava Raduljicu, posle deset dana Srbin postaje slobodan agent a onda će bilo koja ekipa moći da ga dobije na mesečni ugovor ili "minimalac" ali će u tom slučaju Klipersi morati da mu isplate 1.5 miliona dolara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke