KK Partizan: "Kome smetaju naša obeležja?"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 04.01.2016.
13:37
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Košarkaški klub Partizan NIS zatražio je od predstavnika KK Sutjeska da objasne kome u Nikšiću smetaju obeležja kluba iz Humske.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Utakmica 18. kola regionalne košarkaške lige između KK Sutjeska i KK Partizan NIS dobila je uvertiru koja nema veze sa košarkom i svim onim vrednostima koje bi sport generalno trebalo da reprezentuje.

Organizator večerašnje utakmice izrekao je zabranu ulaska u dvoranu onima koji sa sobom ponesu obeležja košarkaškog kluba Partizan što je izazvalo reakciju kluba iz Humske.

"Sa velikim ponosom na armiju navijača iz Crne Gore kojima je crno-bela boja u srcu, KK Partizan NIS postavlja pitanje kome i zbog čega smetaju obeležija Partizana u gradu koji je poznat po tome da u njemu živi veliki broj navijača našeg kluba?" stoji na sajtu KK Partizan NIS.

Crno-beli navode da zbog svega što klub predstavlja u svetu košarke Partizan na navijače deluje kao magnet širom bivše SFRJ.

"Tim pre, klub smatra veoma nekorektnom odluku da se ljubiteljima košarke, navijačima Partizana, uskrati pravo da uživo prate tim za koji navijaju a koji dolazi u njihov grad posle mnogo godina" dodaje se u saopštenju Partizana.

Utakmica 18. kola regionalne košarkaške lige između Sutjeske i Partizana zakazana je za 21 čas a meč će imati ogroman značaj za obe ekipe koje se bore za opstanak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
delije sever NS
Monday, 04.01.2016
20:02

Kome smeta jak partizan :)

avatar
Vanja Grubač
Monday, 04.01.2016
18:17

Hoće da im skidaju garderobu?Dodješ lepo obučen i onda skineš sve i ostaneš u majci...Šta da te ne isteraju možda?

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Monday, 04.01.2016
19:20

Jedva cekam:-D

avatar
Monday, 04.01.2016
14:45

Organizatori neće incidente na utakmici. Bez obilježja Partizana i grobara neće biti incidenata, što ne bi bio slučaj da je drugačije. Tako da je zabranjeno zbog sigurnosti navijača. Niko nije rekao da ne mogu da gledaju.

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Monday, 04.01.2016
15:12

'Doneli smo odluku da navijači Partizana ne budu u dvorani. Takođe, na utakmicu se mora doći bez obeležja navijačkih grupa. Znači, da ne bi bilo neprijatnosti prilikom ulaza, zamolili bismo gledaoce da ne dolaze sa takvim i sličnim rekvizitima'', izjavio je Lješković. Ne bih bas rekao da su doneli odluku da ne bude Grobara bez nekog mehanizma.

avatar
Vanja Grubač
Monday, 04.01.2016
18:18

Spremam ti iznenadjenje.

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Monday, 04.01.2016
14:42

E, dobro se niste sutra oglasili, za ovo se zna vec danima unazad Haha Inace, neko bi to isto i vas mogao da pita, koji je ono grb bio kad je bila promocija naseg tima?!