KK Partizan - Kazne za trenera i igrače!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 26.12.2015.
10:19
Izvor: Sportske.net

Uprava košarkaškog kluba Partizan NIS povukla je nepopularnu meru i novčano kaznila stručni štab i igrače zbog serije loših rezultata što samo potvrđuje napetost situacije u klubu iz Humske.

aba-liga.com/kkpartizan.rs
aba-liga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Pre samo nedelju dana košarkaški kluba Partizan imao je skor od 6 pobeda i 8 poraza u regionalnoj ABA ligi i šansu da pobedom u derbiju sa Mega Leksom uhvati priključak za gornjim delom tabele.

Dogodilo se, međutim, da crno-beli izgube utakmicu u kojoj su na 13 minuta pre kraja vodili sa 18 poena razlike, a onda je doživeljen poraz u Skoplju kojim su razbijene nade da se u tekućoj sezoni može do plej-ofa.

"Apsolutno je tačno da se u pet dana sve promenilo" počinje priču potpredsednik KK Partizan NIS Miroslav Berić.

Uprkos tome što je odmah nakon poraza od Mega Leksa sportski direktor Dragan Todorić poručio da trener ima podršku Uprave, izgleda da su poslednja dva neuspeha "uzdrmala stolicu" Petru Božiću.

"Čujte, znali smo da će biti turbulentna sezona, ali ne ovoliko. Možda smo bili preveliki optimisti. Ja prvi, po prirodi sam optimista, verovao sam da bismo mogli nešto već ove sezone. I mogli smo" rekao je Berić a prenosi "Sportski Žurnal".

Nedorečenost u poslednjoj rečenici jasno pokazuje da Uprava nije zadovoljna rezultatima, zbog čega je preduzeta mera koja ranije nije bila karakteristična za klub iz Humske.

"Stručni štab i igrači kažnjeni su odbijanjem od mesečnog primanja" poručuje Miroslav Berić.

Na koji način će ovakav medijski istup potpredsednika kluba i finansijske sankcije uticati na stručni štab i ekipu ostaje nam da vidimo već u nedelju kada crno-beli dočekuju Igokeu u okviru 17. kola regionalnog šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke