KK Partizan: "Karte podeljene, dokažimo da smo elita!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.04.2015.
14:29
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Partizan NIS obavestio je javnost da se karte za predstojeće utakmice sa Zvezdom neće naći u prodaji i pozvao navijače da u subotu i nedelju navijaju dostojanstveno i gospodski.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije napravio je krupan korak ka plasmanu u finale ABA lige trijumfom koji je u sredu ostvario u drugoj polufinalnoj utakmici plej-of serije sa Crvenom zvezdom Telekom.

Crno-beli će za vikend imati prednost domaćeg terena i priliku da pred svojim navijačima obezbede plasman u finale regionalnog takmičenja a samim tim i ozvaniče povratak u Evroligu.

Povodom predstojećih utakmica u četvrtak se oglasio KK Partizan NIS koji je javnost obavestio o tome da karata za duele sa Zvezdom neće biti u prodaji, pozvavši pritom navijače da dostojanstveno i gospodski bodre svoj tim.

"U subotu, 18. i u nedelju, 19. aprila Partizan NIS će biti domaćin treće i četvrte polufinalne utakmice plej-of serije ABA lige. Neće biti prodaje karata, za mečeve važe sezonske i dnevne karte. Pojedinačne ulaznice su podeljene i važe za oba dana" stoji na sajtu Partizana.

Partizan NIS je tako održao obećanje i postarao se da navijača Crvene zvezde Telekom ne bude u hali, baš kao što "Grobarima" nije bilo dozvoljeno da uđu u "Pionir" tokom prve dve utakmice.

"Apelujemo na naše navijače da navijaju dostojanstveno i gospodski, da naprave pravu sportsku atmosferu, bodre momke u crno-belim dresovima glasom, dlanovima i energijom koja je jedinstvena na domaćim utakmicama našeg kluba. Apelujemo na naše navijače da ne vređaju protivnika i poštuju sve aktere meča. Pokažimo da smo elita, kako na terenu tako i na tribinama" dodaje se u saopštenju Partizana.

Treća i četvrta utakmica polufinalne serije plej-ofa ABA lige između Partizana NIS i Crvene zvezde Telekom zakazane su za subotu i nedelju sa početkom od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke