KK Partizan: "Kad počne zagrevanje, huk ne prestaje!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 18.04.2015.
16:59
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Partizan NIS pozvao je navijače da na vreme dođu u halu "Pionir" i da od momenta kada izabranici Duška Vujoševića počnu sa zagrevanjem huk sa tribina ne sme da prestane.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ljubitelji košarke broje sitno do početka treće polufinalne utakmice plej-ofa ABA lige između Partizana i Crvene zvezde Telekom.

Posle dve odigrane utakmica rezultat je izjednačen (1:1) a Partizan NIS će na domaćem terenu imati priliku da obezbedi plasman u finale a samim tim i povratak u evropsku elitu.

Velika prednost crno-belih leži u činjenici da će 7.000 "Grobara" sa tribina davati vetar u leđa izabranicima Duška Vujoševića.

Košarkaški klub Partizan NIS oglasio se tokom popodneva na svom zvaničnom fejsbuk profilu kako bi navijače pozvao da na vreme dođu u halu i ponesu dobru energiju.

"Svi ulazi 'Pionira' će biti otvoreni dva i po časa pre početka meča. Momci u halu ulaze sat i po vremena pre starta trećeg polufinalnog okršaja" navodi se u obaveštenju.

Navijačima Crvene zvezde Telekom neće biti dozvoljen ulazak u halu što znači da će Partizan NIS na svojoj strani imati više od 7.000 navijača spremnih da bodre klub do važne pobede.

"Kada momci istrče na prvo zagrevanje, od tog trenutka huk sa tribina ne prestaje... Dobro pamtimo sve, sve što bilo je. Vidimo se u hramu košarke!" poručuju iz Partizana.

Treća utakmica polufinala plej-ofa ABA lige između Partizana i Crvene zvezde Telekom počinje u 21 čas.

Ne propustite