Kinsi: "Rivalstvo 'večitih' nije moje"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.12.2015.
21:35
Izvor: Sportske.net

Amerikanac Terens Kinsi doputovao je u Beograd i već na aerodromu "Nikola Tesla" objasnio da rivalstvo između Crvene zvezde i Partizana nije njegova stvar.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Bivši košarkaš Partizana Terens Kinsi doputovao je večeras u Beograd gde ga je dočekao sportski direktor KK Crvena zvezda Telekom Davor Risović.

Veliko obezbeđenje organizovano je na aerodromu "Nikola Tesla" zbog činjenice da je Terens Kinsi postao omražen među navijačima Partizana zbog prelaska u Crvenu zvezdu Telekom.

"Razumem gde sam došao, ali navijači moraju da shvate i da sam samo čovek i da sam došao da igram košarku i da radim ono što volim" poručio je Terens Kinsi po izlasku iz aviona.

Od trenutka kada je Crvena zvezda Telekom objavila da će Kinsi karijeru nastaviti u njenim redovima navijači Partizana na društvenim mrežama prete i vređaju Amerikanca.

"Znam koliko je rivalstvo Crvene zvezde i Partizana, ali to rivalstvo nije bilo lično moje. Uvek sam gajio veliko poštovanje prema navijačima Partizana, kao i oni prema meni" zaključio je Kinsi.

Amerikanac je dodao da se nalazi u sjajnoj formi i da će se potruditi da se što pre uklopi u sistem trenera Dejana Radonjića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pjer
Thursday, 31.12.2015
08:05

vidi se kao drzis sal sa dva prsta kao da je ...

avatar
Petar Petar
Wednesday, 30.12.2015
23:26

Bas tako, i to si trebao da objavis tamo a ne da laprdas o krvavim mesecima i o tome ko te mrzi ko te voli.