Kingsi demantuju - Teo nije opcija?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.05.2017.
19:26
Izvor: Sportske.net

Sezona se bliži kraju a samim tim je sve više spekulacija o budućnosti Miloša Teodosića. Stižu nove informacije vezano za Sakramento Kingse.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Plejmejker aktuelnog šampiona Evrope Miloš Teodosić uskoro će izaći iz ugovora sa moskovskim CSKA zbog čega se sve učestalije piše o tome kako će od jeseni zaigrati u NBA ligi.

Pisalo se o mnogim klubovima, povezivan je sa Bruklin Netsima, Indijanom, San Antonijom, a nedavno se pojavila vest da Sakramento Kingsi žele da upare Tea i Bogdana Bogdanovića.

Izraelski novinar Dejvid Pik u četvrtak je preneo saznanja da Sakramento ima najveće šanse da se domogne Teodosića ali je danas demantovao svoje navode.

Dejvid Pik je na "Tviteru" napisao da Sakramento Kingsi NISU zainteresovani za Miloša Teodosića i da je to informacija koje stiže od klupskih čelnika!


Srpski internacionalac će pre konačne odluke o tome gde će nastaviti karijeru imati da obavi nekoliko važnih poslova, a najveća preokupacija u datom momentu jeste rad na rehabilitaciji kako bi se oporavio do početka fajnal-fora Evrolige.

Podsećamo da je Miloš Teodosić u više navrata napominjao da će po isteku ugovora prvo sesti za sto sa čelnicima CSKA i da će tek nakon toga doneti odluku koji će mu biti naredni korak u karijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke