Kevin Džouns pronašao klub!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 24.07.2016.
23:22
Izvor: Sportske.net

Kevin Džons je pronašao klub, igraće najverovatnije za Lokomotivu Kuban.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Eurohups prenosi da je Kevin Džons, prošle godine jedan od najboljih igrača ABA lige i svakako najbolji igrač Partizana, potpisao ugovor sa Lokomotivom iz Kubana.

Ovaj igrač koji može da igra na pozicijama 4 i 5 prošle sezone je beležio 16,3 poena po meču i 7,8 skokova u ABA ligi, a od ranije se znalo da će definitivno napustiti Partizan ovog leta.

26-godišnji američki košarkaš je u svojoj karijeri nosio dresove Kanton Čardža, Klivlend Kavalirsa, San Migela i Šolea pre nego što je prešao u ekipu Partizana.

Pored Džonsa, u Lokomotivu bi trebalo da stigne i Keni Gabrijel, dosadašnji igrač Karšijake koji je imao sjajnu sezonu u turskom klubu.

Lokomotiva Kubanj će naredne sezone igrati u Evrokupu, a žrebom je određeno da će takmičenje početi u grupi D, zajedno sa Valensijom, Union Olimpijom, Hapoelom iz Jerusalima, nemačkim Ulmom i Feunlabradom.

Da napomenemo još da je danas Lokomotiva ozvaničila saradnju sa novim trenerom, a to će biti Focis Kacikaris.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo.ljudi
Monday, 25.07.2016
07:00

Pomalo nepravedno, ekipa koja je igrala F4 prošle sezone ove neće igrati EL

avatar
Gigi Datome
Monday, 25.07.2016
23:54

To je tacno, slazem se sa tobom. Ali napravili su sad poluprivatnu EL tako da..ako si iz Rusije a nisi CSKA, jedina sansa ti je finale VTB lige(jer CSKA osvaja, ili Evrokup naravno). A s druge strane igra Darusafaka jer im je sponzor Dogus i imaju brdo love(bezveze skroz).

avatar
Sunday, 24.07.2016
23:56

Srecno, Kevine! Odlican izbor!

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 24.07.2016
23:47

Odlican klub za njega , vole oni takve igrace mislim da ce se lepo uklopiti. Ne treba nikog da cudi sto je potpisao za klub koji je igrao F4 prosle sezone , Lokosi ove godine kao sto gore pise igraju Ek i jasno je nakon sto im je otisao najvazniji deo ekipe (Klaver , Dilejni , Rendolf , Singlton...) nece imati tako velike ambicije niti ce trositi tolike pare.