Kešelj: "Gurović je 'kriv' za moju sjajnu partiju"

Autor: Beta Beta
petak 20.02.2015.
19:59
Izvor: Beta

Krilni košarkaš Mega Leksa otkrio je "tajnu" sjajne partije u duelu sa FMP-om kojom je pomogao svojoj ekipi da se plasira u polufinale "Kupa Radivoja Koraća".

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Košarkaš Mega Leksa Marko Kešelj rekao je da je njegova ekipa do pobede nad FMP-om u četvrtfinalu završnog turnira "Kupa Radivoja Koraća" stigla jer je u samom finišu meča ostala psihološki jaka i smirena.

"Mislim da je FMP večeras pokazao svoj talenat, borbenost, agresivnost. Nismo imali rešenja za njihov fantastičan šut. U nekim momentima su čak i bili bliži pobedi, ali smo mi do kraja ostali jaki i staloženi, znali smo da želimo prolazak u to polufinale i na kraju smo to i uspeli da ostvarimo", rekao je Kešelj.

Mega Leks se večeras plasirao u polufinale "Kupa Radivoja Koraća" pošto je u četvrtfinalu pobedio FMP sa 92:85. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je upravo Kešelj sa 28 poena, a novinare je zanimalo da li je njegovo iskustvo i prelomilo meč u poslednjem minutu.

"Odaću vam jednu malu tajnu sa jutrošnjeg treninga. Milan Gurović, trener FMP-a i moj drugar, nešto mi je krstio ruku posle šuterskog treninga. Ne znam šta je hteo time da postigne, ali bih voleo da mi krsti ruke do kraja sezone", rekao je Kešelj.

Na ovu priču igrača Mege, Gurović je odgovorio sa: "Pogrešio sam", posle čega je usledio smeh prisutnih u medija centru hale "Čair".

Košarkas FMP-a Stefan Lazarevević rekao je da njegovu ekipu na večerašnjem meču nije poslužila sreća.

"Čestitam Megi na pobedi, a svojoj ekipi na dobroj igri. Nije nas poslužila sreća u nekim momentima. Borili smo do samog kraja, ali nam se to nije vratilo u ovoj utakmici", kazao je Lazarević.

Mega Leks će sutra u polufinalu igrati protiv Vršca Svislajon.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke