Kecman: "Korak po korak ka klupi Partizana"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.06.2014.
23:28
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaš Partizana Dušan Kecman poručio je da će uskoro početi trenersku karijeru i izrazio nadu da će marljivim radom i strpljenjem dočekati dan kada će zaslužiti klupu najtrofejnijeg kluba u Srbiji.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Dušan Kecman uskoro će se oprostiti od profesionalnog bavljenja košarkom revijalnom utakmicom na kojoj će se pojaviti veliki broj njegovih bivših saigrača iz zemlje i inostranstva.

Čovek čije će trojke u Zagrebu i Tel Avivu ostati zapisane velikim slovima u istoriji Partizana najavio je da će se uskoro dati u trenerske vode.

"Privlači me trenerski poziv, na to ću biti fokusiran u narednom periodu. Tu morate da imate drugačiji pristup nego kad si na terenu. To su mi rekli mnogi bivši igrači koji su sada treneri. Potreban je određeni period da se mnogo toga nauči i stekne iskustvo. Nadam se da će to biti prava odluka za mene" rekao je Kecman u intervjuu "Tanjugu".

Premda ne razmišlja o mogućnosti da u skorije vreme preuzme klupu Partizana, Dušan Kecman smatra da ima dobar plan kako se može do tog cilja.

"Mora dosta toga da se uradi kako bi se zaslužila klupa Partizana. Idem polako, ni kao igrač nisam pravio dugoročne planove, uvek sam išao korak po korak. Na taj način sam i napravio svoju košarkašku priču, nadam se da tako može da bude i u trenerskom pozivu" konstatovao je Kecman.

Dušan Kecam zvanično će završiti igračku karijeru 29. juna za kada je zakazana humanitarna utakmica u dvorani "Pionir".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke