Kazlauskas podvukao crtu - Evo ko igra za Litvaniju u Riju!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.07.2016.
16:27
Izvor: Sportske.net

Selektor košarkaške reprezentacije Litvanije Jonas Kazlauskas saopštio je u subotu konačan spisak igrača na koje računa tokom predstojećih Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

BETA/AP Photo/Michel Euler
BETA/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Litvanije kreće put Rio de Ženeira sa zvanjem vicešampiona Evrope koje joj je i omogućilo direktan plasman na Olimpijske igre.

Selektor viceprvaka Evrope Jonas Kazlauskas u četvrtak je otpisao dvojicu reprezentativaca sa šireg spiska, a danas je pala konačna odluka oko toga koji će igrači predstavljati Litvaniju na Igrama u Rio de Žaneiru.

Na konačnom spisku selektora Jonasa Kazlauskasa nalaze se:

Mantas Kalnijetis (Armani Milano), Renaldas Seibutis (Žalgiris), Marijus Grigonis (Manresa), Adas Juškevičijus (Lijetuvos Ritas), Mindaugas Kuzminskas (Njujork Niks), Jonas Mačijulis (Real Madrid), Edgaras Ulanovas (Žalgiris), Jonas Valančijunas (Toronto Raptors), Paulijus Jankunas (Žalgiris), Domantas Sabonis (Oklahoma Siti Tander), Antanas Kavalijauskas (Lijetuvos Ritas) i Robertas Javtokas (Žalgiris).

Poslednju "seču" selektora Litvanije nisu preživeli igrači sa spoljnih pozicija, a u pitanju su Vaidas Kariniauskas i Arturas Milaknis.

Litvanija će na predstojećim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru igrati u Grupi B protiv selekcija Brazila, Argentine, Nigerije, Hrvatske i Španije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 16.07.2016
22:07

Milakis otpao? OK, ali opet nnema veze, oni su vrlo jaki ko reprezentacija dobri igraci, jaka i imena a i nam aoni nikako ne leze.

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Saturday, 16.07.2016
18:48

Cudo da ne ide milaknis

avatar
Realno nerealan-1
Saturday, 16.07.2016
16:31

Jak tim uvek imaju Litvanci,al ne i jači od naših heroja..

avatar
stevanstevan
Saturday, 16.07.2016
17:20

Ne zaleci se, ne znam da li smo zbog ikoga ispadali sa velikih takmicenja vise puta nego zbog Litvanaca. Na poslednjem EP smo bili odlicni, ali su nas izbacili jer smo polufinale igrali mnogo mekse od njih. Vise bih voleo da se ne sastanemo ako je moguce jer su nam sanse jedva i 50-50, ali jedva. Ne leze nam

avatar
nekros77
Saturday, 16.07.2016
17:47

Sta pricate obojica?! Jaci smo od Litvanaca 100 puta!