Kazins: "Kukavički potez Divca i Ranadiva!"

Autor: Nikola Miloradović
subota 25.02.2017.
14:37
Izvor: Sportske.net

Popularni "Bugi" je u poslednjim trenucima roka za razmene završio u Pelikansima, smatra da se uprava Kingsa kukavički ponela prema njemu.

AP Photo/Gerald Herbert
AP Photo/Gerald Herbert

Povezane vesti

Od kako je trejd obavljen, Kazins nije govorio sa generalnim menadžerom Kingsa Vladem Divcem, kao ni sa vlasnikom kluba Vivekom Ranadivom.

Obojica su mu pisali, ali Kazins ne želi da čuje ni reč od njih nakon što su ga se, kako on kaže "kukavički odrekli".

"Bio je to kukavički potez, tako da sam prilično siguran da bi dobio i kukavički odgovor. Zbog čega? Viđao sam ovo i ranije, bio sam tu u sličnim situacijama. Bio sam tu kada su otpuštali Majka Malouna, video sam kako rukovode klubom. Svakako znam kakav bi odgovor dobio od njih, tako da, koja je svrha?", jasan je Demarkus Kazins.

On je dodao i daje Divac bio u njegovoj kući, samo tri nedelje pre trejda.

"Vlade je došao u moju kući sa mojim agentom. Sedeli smo i razgovarali. To je bilo pre oko tri nedelje. Sedeli smo tu i on mi je rekao šta planira. Sve to. Ali ja jednostavno to nisam mogao da razumem. Dobio sam poruku od vlasnika pre nego što sam pošao na Ol-star. Pitao me je za jednog igrača, šta mislim o njemu i o njegovom angažovanju. Vlasnik! Kada se sve desilo, bio sam u šoku, nisam mogao da razumem", dodao je popularni "Bugi".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke