Kavsi se tešili marihuanom?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 05.06.2017.
20:41
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Klivlend Kavalirsa poraženi su i u drugoj utakmici finalne serije, a nakon drugog susreta čudan miris se širio iz njihove svlačionice.

Beta/AP Photo/Ron Schwane
Beta/AP Photo/Ron Schwane

Povezane vesti

Lebron i družina nisu imali šta da traže ni u drugom susretu u "Orakl Areni".

Aktuelni šampion je još jednom ubedljivo poražen, ponovo su enigmatični za odbranu Kavalirsa bili Stef Kari i Kevin Durent.

Nakon utakmice košarkaši obe ekipe su se logično zaputili u svoje svlačionice, a iz prostorije u kojoj su bili smešteni Kavsi, širio se čudan miris.

Naime, kako prenosi američki novinar Majk Vajz, on je nedaleko od svlačionice ekipe Klivlenda osetio "čudnu aromu", za koju je kasnije utvrdio da podseća na marihuanu.

On veruje da je u pitanju bio kanabis, ali ne može da bude siguran šta je izvor ovog mirisa.

Kako on kaže, mogao je "krivac" da bude neki kamerman ili novinar, kako je svlačionica Kavsa bila preplavljena predstavnicima medija.




Prisustvo opojnog mirisa marihaune je dozvoljeno u Kaliforniji, kako je u toj američkoj državi kanabis legalizovan. Poznato je i da je košarkaš Kavsa Džej Ar Smit imao "problema" sa sličnim stvarima ranije, a ukoliko se utvrdi da je "krivac" neko od košarkaša Klivlenda, nema sumnje da franšizu iz Ohaja očekuje rigorozna kazna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke