Kavsi našli idealnog pleja ali...

Autor: Nikola Miloradović
sreda 01.02.2017.
17:34
Izvor: Sportske.net

Lebron je rekao svoje, a na upravi je da mu udovolji.

Beta/AP Photo/Ron Jenkins
Beta/AP Photo/Ron Jenkins

Povezane vesti

Klivlend Kavsi su u potrazi za plejmejkerom. To više nije tajna, Lebron je javno rekao da njegovom timu nedostaje alternativa za Kajrija Irvinga, koji bi morao više da se odmara.

Bacili su se u potragu, pokušali su da obave trejd sa Siksersima za Ti Džej Mekonela, ali uprava franšize iz Filadelfije nije htela ni da čuje.

Sada su navodno "bacili oko" na iskusnog pleja iz redova Dalas Maveriksa Derona Vilijamsa.

Svojevremeno jedan od najboljih plejeva i skorera lige je nakon napuštanja Jute krenuo stranputicom.

Epizode u Bruklinu i turskom Bešiktašu nisu najbolje uticale na njegovu karijeru, sada je u rodnom Dalasu, igra solidno ali daleko od toga da je onaj stari.

Uprava Kavsa u njemu vidi idealnu pomoć za Irvinga, čini se da su potpuno u pravu.

Ponudili su navodno Mavsima Imana Šamperta ali trener Karlajl i kontraverzni vlasnik franšize iz Dalas Mark Kjuban ne žele ni da čuju.

Dakle, popularni "Di Vil" će biti gotovo nemoguća misija za ekipu iz Ohaja, te će se najverovatnije okrenuti ka tržištu slobodnih igrača.

Navodno su na probi već Mario Čalmers, Kirk Hajnrih, Džordan Farmar i Lens Stivenson, videćemo da li će neko od njih dobiti priliku, a sasvim je jasno kod od pomenute četvorice ima podršku Lebrona Džejmsa.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dario Hubner
Wednesday, 01.02.2017
23:31

Hajnrih je najbolje resenje za bekap pleja od cetiri ponudjena.Calmers takodje nije lose resenje,Lebron ga poznaje,Stivenson nije plej,a i ima vrucu glavu.Farmara ne bih komentarisao,ocajan je bio u Makabiju prosle sezone.

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 01.02.2017
19:04

I sta sad lebron odlučuje kog klivlend dovodi. Retko antipatican lik barem meni.

avatar
marecareee
Wednesday, 01.02.2017
19:32

Celu karijeru je trcao tamo gde ima igraca za titulu i tome slicno. Ni crno ispod nokta nije Kobiju, Dankanu, Novickom, Dzordanu itd...

avatar
marecareee
Thursday, 02.02.2017
13:31

Care, ne pricam ko je individualno bolji igrac, ko je od koga fizicki spremniji ili ko ima bolju statistiku! Ne kontas ti izgleda sta sam ja hteo da kazem ;-)

avatar
Gigi Datome
Wednesday, 01.02.2017
23:18

MJ je klasa za sebe. Timmy je veliki igrac i ja ga obozavam, ali LeBron je ipak veci. Kobe moze da se poredi sa Jamesom, ali svakome ko NBA gleda dalje od boxscorea i highlightsa je jasno ko je tu bolji. A Dirk..divan igrac za gledanje, prefinjen. Ali poredjenje njega i LeBrona je neukusno.

avatar
BRAT IGI
Wednesday, 01.02.2017
19:02

stivenson i nije plej uopste i nije ni spreman da igra

avatar
Algebra
Wednesday, 01.02.2017
18:43