Kataloncima ''klecaju kolena'' pred meč sa Zvezdom?

Autor: Beta Beta
utorak 25.10.2016.
17:37
Izvor: Beta

Trener košarkaša Barselone Jorgos Barcokas rekao je danas da protiv Crvene zvezde očekuje tešku utakmicu u "žestokom ambijentu" i dodao da će njegovi igrači morati da se izbore s emocijama ukoliko žele da ostvare pobedu.

twitter.com/FCBbasket
twitter.com/FCBbasket

Povezane vesti

Barselona će sutra gostovati u Beogradu Crvenoj zvezdi u trećem kolu Evrolige.

"Moraćemo da se borimo na poseban način, jer nas čeka meč na strani, a sva evroligaška gostovanja su teška. Ovaj duel će ipak biti odigran u žestokom ambijentu, pa ćemo morati da kontrolišemo svoje emocije i da ponekad igramo i protiv njih", rekao je Barcokas, a preneo je sajt Evrolige.

Zvezda je u prethodnom kolu pobedila Galatasaraj u Istanbulu, dok je Barselona kod kuće poražena od Fenerbahčea.

"Pokazali su u Turskoj da mogu da kontrolišu mečeve, tako da ćemo igrati protiv čvrstog rivala. Moraćemo da igramo svoju košarku. Iz dana u dan postajemo bolji. Kada je u pitanju naš prethodni meč, protiv Fenerbahčea smo bili dosledni i jedan detalj je odlučio utakmicu", kazao je Barcokas.

"Značajno smo napredovali tokom prethodna dva meseca koliko smo na okupu. Istina, nededostaju nam povređeni igrači, ali uskoro ćemo biti kompletni", dodao je on.

Košarkaš Barselone Pau Ribas rekao je da će njegova ekipa morati da uloži dodatni napor kako bi trijumfovala pred 20.000 navijača.

"Ne možemo da dočekamo utakmicu. Uvek je teško gostovati u Evroligi, a posebno će biti teško u okruženju pred 20.000 navijača što stvara dodatni pritisak.

Moraćemo da se potrudimo da bismo ostvarili što više pobeda, jer znamo da je Evroliga dug put. Zvezda je težak rival, koji te tera da igraš do krajnjih granica. Biće komplikovano",
rekao je Ribas.

Utakmica trećeg kola Evrolige izmedju Crvene zvezde i Barselone igraće se sutra od 19.00 u Beogradskoj areni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Stojanovic
Tuesday, 25.10.2016
18:41

.... da li neko realno veruje da se Barsa zaista plasi Zvezde? Nasa je jedina sansa da ubedimo Barselonine igrace da su apsolutni favoriti pa da se opuste u sutrasnjem mecu. Stara psiholoska igra a to upravo i radi trener Barselone. Da sam ja Radonjic poslao bi im kontra izjavu da je Barselona apsolutni favorit i da bi za njih sve sem pobede bilo ravno katastrofi.

avatar
ddr16
Tuesday, 25.10.2016
19:16

zato ti i nisi radonjic :) igramo kuci,5 na 5,nisu sa marsa,pobedjivala je zvezda prosle sezone i real i valensiju i pao i himki i mnoge druge zato sto se nije plasila,a ne zato sto je opustala protivnike izjavama...nbarselona jeste veliki favorit,ali zvezda mora da udje u utakmicu kao da hoce da pobedi,a ne da gleda sta ce barsa da uradi...

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 25.10.2016
18:32

Zna Barcokas sta prica, zgazili smo njegovu Lokomotivu prosle sezone, dobro pamtim da su njihovi igraci napravili korake 5-6 puta.

avatar
Tuesday, 25.10.2016
18:22

Има се лепа шанса да се победи Барса. Долазе без неких играча, тимска игра је адут, још да је у Пиониру оне би биле знатно веће. Штета што Волтерс играти неће.

avatar
Dr_znate_koji
Tuesday, 25.10.2016
18:13

Radonjic mora pre svega, da ekipu pripremi psihicki za sutrasnji mec. Mora se uci hladne glave bez ishitrenih suteva, moram da igramo nasu strpljivu igru a ne da nas publika zalece. Tresnucemo u zid. Znamo protiv koga sutra igramo, sanse nam nisu velike ali mi sutra ne mozemo da izgubimo! Rezultat sutra ne znaci nista, jer Zvezda svakako pobedjuje. Bicemo stariji za jos jedan Evroligaski mec, za jos jednu neizvesnu zavrsnicu, bicemo iskusniji ako tako mora i za jos jedan poraz. A sve to sto donosi igranje protiv najboljih timova Evrope videcete na kraju sezone kada se bude igralo za trofeje. To ce biti nasa prevaga nad ostalima jer ovu privilegiju imamo samo mi!

avatar
bojanb
Tuesday, 25.10.2016
18:58

O patos cete da tresnete maleni

avatar
El Diablo
Tuesday, 25.10.2016
18:07

Doslo vreme da se Barsa plasi Zvezde.A kako teku stvari u svetu sporta (tj.u srpskom sportu) u bliskoj buducnosti ocekujmo da ce se to desiti i u fudbalu.

avatar
Dr_znate_koji
Tuesday, 25.10.2016
18:52

KK Crvena Zvezda svaki uspeh koji postize zasluzuje samo svojim teskim radom i pametnim poslovanjem. Stalno se spinuje o platama Zvezdinih igraca a svako ko ima malo mozga zna da te plate nisu nista astronomsko. Zvezda ima najmanji budzet u Evroligi ili jedan od najmanjih a pobedjuje timove cija su 2 igraca placena kao nasih 12. Kada budete pokazal papire o platama vasih igraca i objasnite javnosti kako ste doveli 10 novih igraca u jednom prelaznom roku a u isto vreme otplacujete dugove bivsim igracima, poveriocima i porez drzavi. Uz sve te obaveze vi dovodite ovoliki broj igraca koji primaju platu tacno u dan! Ja to znam a zna to i nekolicina navijaca partizana na ovom portalu. E pa lepo objasnite ovo narodu odakle vama toliki prihodi ako ne igrate Evroligu, niste nikoga prodali, a vise od polovine hale kod vas ulazi na utakmicu bez karte. Pa Zvezda je samo od pobede nad Galatom zaradila 40k eura. Sad kad napunimo Arenu zaradicemo jos toliko od karata, jos ako pobedimo ihaaaaj! A gde su pare od tv prava? Mislite malo o tome...

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 25.10.2016
22:34

ESPN je otkupio sve utakmice FMP-a do finala ...to je oko 16 miliona evra za dve godine a gde su reklame oko terena,K plus robna marka,Konzum,razne državne firme i odavde i iz Hrvatske,...

avatar
Tuesday, 25.10.2016
20:05

da su to parametri , Partizan bi bio San Antonio ... da vam nije otetih para sa Kosova koje je oprao vas gazda ne bi ni vas bilo ... cim dodje neko normalan na vlast zavrsicete iza resetaka a posle ce vam biti djavo kriv sto se sad izivljavate nad srpskim stanovnistvom ...

avatar
Anonymouss
Tuesday, 25.10.2016
19:32

Naravno da ce Barselona da se plasi ponosa nase zemlje, jer mi smo kosarkaska nacija i svako mora da strahuje kada igra sa nama, pogotovo na nasoj zemlji. Znaju da sutra igraju protiv prakticno cistokrvne srpske ekipe, sa samo 1 strancem. Pre svega igraju protiv cistokrvnog Zvezdinog tima koji dise kao jedan, takticki organizovan, odbrambeno veoma disciplinovan tim. Znaju veoma dobro da su sanse jednake uprkos cinjenici da igramo bez drugog pleja i centra, i da onako nekompletni predstavljamo veliku opasnost za svakog. Nasi junaci igraju srcem i uz malo srece pobedice tim koju ima 10 stranaca, prebogatu, 6 puta skuplju ekipu. A to se tice fudbala on je nestao pre 20god, i talenti se ovde vise ne radjaju, simbolicno sa nasilnim rusenjem one mocne Zvezde od koje su svi drhtali nestao je i fudbal na ovim prostorima.

avatar
bojanb
Tuesday, 25.10.2016
19:05

A koga ste vi prodali,tri igraca su vam otisla bez obestecenja,skoro ceo tim vam je na okupu vec 4 ,sta pricas ti