"KAT" i Batler mame Irvinga u Minesotu!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 26.07.2017.
16:57
Izvor: Sportske.net

Kako prenose američki mediji, dvojac Vulvsa pokušava da ubedi upravi ekipe da angažuje sjajnog pleja, dok istovremenu ubeđuju i košarkaša Kavlirsa.

EPA/EZRA SHAW / POOL
EPA/EZRA SHAW / POOL

Povezane vesti

Kajri Irving je šokirao košarkašku javnost širom sveta, nedavno je obelodanjeno da želi da napusti Kavalirse.

On navodno želi da igra u timu u kom bi imao veći značaj, smatra da je u Ohaju u senci Lebrona, a izrazio je i želju u koje klubove bi putem trejda voleo da ide.

Na njegovoj listi su San Antonio Sparsi, Majami Hit, Njujork Niksi i Minesota Timbervulvsi.

Čitava liga je na nogama nakon što je obelodanjeno da Irving želi trejd, nekoliko timova je već kontaktiralo Kavse, ali dogovora za sada nema.


U čitavu priču rešili su da se umešaju košarkaši Vulvsa Karl-Entoni Tauns i novajlija Džimi Batler.

Ekipa Toma Tibodoao već ima respektabilan roster i više od toga, ali nema sumnje da bi sa Irvingom postali jedni od glavnih favorita za osvajanje šampionskog prstena.

Batler i Tauns pokušavaju da ubede upravu Minesota Timbervulvsa da pronađe rešenje i Irvinga preseli u njihove redove, a istovremeno pokušavaju da ubede i Irvinga da je najbolje rešenja za njega upravo dolazak u Mineapolis.

Američki novinar Stiven A. Smit je nedavno izjavio da su upravo Vulvsi najveći favoriti kada je trka za Irvingom u pitanju, ali je jasno da bi nečega morali i da se odreknu.

Pretpostavlja se da bi klub u tom slučaju mogao da napusti kanadski reprezentativac Endru Vigins, koji je u Minesotu i stigao iz Kavalirsa, u velikom trejdu u kom je Kevin Lav završio u Ohaju.

Kako će se ova situacija razvijati, videćemo u narednim danima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jovan Petrovic_fb
Friday, 28.07.2017
12:42

Taman da isprave gresku Kavsi, jer je Vigins bolji igrac od Lava, pre bi Lava ponudio u zamenu za Viginsa, a ovoga umirio. U ovom slucaju-Vigins u zamenu za Irvinga i neke pikove, a Bjelica da postane visak i da ga posalju u Jutu.

avatar
mosala1983
Wednesday, 26.07.2017
20:42

Да оде вигинс. Сулудо.

avatar
Joker777
Wednesday, 26.07.2017
18:24

Uhhh kako bi tad bila zanimljiva Minesota, jos i sad imaju dobar projekat .

avatar
aleksa_028
Wednesday, 26.07.2017
17:25

Rouz, Vigins, King, Lav, TristannI nije toliko loše, ne bi bili mnogo oslabljeni ako bi Rouz peonašao pravu formu i izbegao povrede mogao bi dostojno da zameni Kajrija.