Karpoš ne može bez srpskog trenera

Autor: Beta Beta
četvrtak 03.11.2016.
19:25
Izvor: Beta

Košarkaški klub Karpoš Sokoli imenovao je u četvrtak naslednika Siniše Matića. Makedonski klub nastavlja da vodi Srbin.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Srpski trener Dragan Nikolić od danas je zvanično novi šef stručnog štaba Karpoš Sokola, obvjavio je skopki košarkaški klub.

Kako se navodi u saopštenju, 44-godišnji Nikolić posle podne se već se upoznao sa igračima i stručnim štabom i održao prvi trening u novom klubu. Dosadašnji trenener Mladosti iz Zemuna dolazi na mesto umesto Siniše Matića, koji je juče podneo ostavku nakon serije od devet poraza Karpoša na početku sezone.

"Pred Nikolićem je težak zadatak da vrati, odnosno donese pobednički duh u drugi makedonski klub koji nastupa u Jadranskoj ligi, ali on ne beži od izazova, već najvljuje bolje dane za Sokole", navodi se u saopštenju tog tima povodom imenovanja srpskog trenera za šefa stručnog štaba Karpoš Sokola.

Dragan Nikolić je ranije vodio ekpe Metalca iz Valjeva, Radničkog iz Kragujevca, Hemofarma, begradskog Radničkog i Vojvodine.

"Boravak u Makedoniji za Nikolića neće biti ništa novo s obzirom na to da je trenirao nekadašnji ženski prvoligaš, tim Profitnesa, a i njegova supruga je ranija makedonska reprezentativka Marija Vidikova", piše u saopštenju Karpoša.

Debi Nikolića na klupi Karpoša biće u ponedeljak na utakmici protiv beogradskog FMP-a.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke