Karmelo Entoni se već preselio u novi klub, ali "mislima"!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 22.09.2017.
12:10
Izvor: Sportske.net

Za njega je to mentalno gotova stvar, međutim, iako preti Niksima, moraće da se povinuje odluci kluba...

Beta/AP Photo/Mary Altaffer
Beta/AP Photo/Mary Altaffer

Povezane vesti

Karmelo Entoni se možda neće pojaviti u ponedeljak na treningu Niksa, odnosno početku kampa za novu sezonu.

Priča se da će to biti njegov vid pritiska na klub da prihvati ponudu Hjustona, razmenu za Rajana Andersona koji bi u tri naredne godine trebalo da primi 60 miliona dolara.

Niksi žele da se oslobode Karmela koji bi izbrisao klauzulu iz ugovora po kojoj ne mogu da ga trejduju, ali žele nešto u zamenu, ne odgovara im Anderson. Melo hoće u Teksas, sa Krisom Polom i Hardenom bio bi sposoban za velike stvari, mada mnogi veruju da bi im bile potrebne tri lopte.

Spekulisalo se o eventualnom odlasku u Portland, ali Melo hoće jedino među Roketse, njegova supruga je izjavila kako su se u mislima već preselili u Hjuston, i da je Njujork prošlost.

Ono što Niksi moraju da urade je da nađu nekoga ko bi preuzeo ugovor Rajana Andersona, da dobiju nešto za to odnosno uključe i neki treći tim.

Što se Portlanda tiče, Mo Harkles, Mejers Leonard, Tarner bi mogli da budu podloga za trejd, ali kako rekosmo Melo hoće u Teksas. Mada, ni u samo Portlandu nisu odveć entuzijastični, većina eksperata smatra da im nije potreban još jedan potrošač lopti, odnosno napadač pored Lilarda i MekKoluma, već drugačiji tim košarkaša.

Videćemo kako će se sve zavšiti, ali jasno, ako nema dogovora, moraće da ostane u Niksima makar u prvom delu sezone, dok se ne otvori neka nova prilika za trejd.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Friday, 22.09.2017
19:48

Ode li Karmelo u Hjuston ono izmedju Neymara i Kavanija oko sutanja penala ce biti mala beba koliki ce rat biti izmedju Hardena i Karmela oko lopte. Karmela kad cuvaju troica njega bas briga, on skoci i sutne. To ce Harden trpiti? Tesko. A tesko i da ce Karmelo moci da ceka svaki 5-6 napad da osuta loptu. Da dolazi dzabe ja ga ne bih zbog harmonije u klubu.

avatar
Real21
Friday, 22.09.2017
12:53

Sve jedno prejak je zapad a istok je mnogo slab mozda vise nego ikad. Tako sa ko god pobedi u finalu zapadne konferencije (gsw 90%) osvaja sve.

avatar
Phenomenal
Friday, 22.09.2017
12:51

Koja je ovo prevara od igraca... Unazadio je Nikse...