Karijeva rođendanska predstava, preokret Vizardsa, Mark preskočio brata!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 15.03.2015.
09:05
Izvor: Sportske.net

Torta, patike i pesma za Stefa Karija. Vašington napravio jedan od povrataka sezone, Pau Gasol gleda u leđa mlađem bratu, makar kada je Memfis u pitanju...

Beta/AP Photo/Jeff Chiu
Beta/AP Photo/Jeff Chiu

Povezane vesti

Vašington je u konkurenciji za nagradu "povratak godine", ako bi tako nešto postojalo u NBA.

Odigrali su užasno prvo poluvreme, gubili sa 21 poenom razlike u uvodnim minutima treće čestvbine i na kraju uspeli da dobiju.

Arhitekta preokreta je bio Džon Vol, u nastavku je ubacio 20 poena i imao 10 asistencija, ukupno 31 poen (najviše u sezoni) i 12 uspešnih dodavanja.

Vizardsi su u nastavku oduvali Kingse, drugo poluvreme su dobili sa 34 poena razlike!

Kod Kingsa po običaju Kazins 30 poena, Rudi Gej je meč presedeo na klupi...

Knicks Warriors Basketball

Stef Kari je rođendan proslavio pobedom protiv slabog Njujorka koji se držao prvu četvrtinu, a onda u drugoj primio čak 47 poena. Posle meča pauze, zvezde Voriorsa su se vratile na parket, Kari je uz 25 poena imao i 11 asistencija.

Voriorsi su ubacili 19 trojki, dve manje od klupskog rekorda, Kari je dao 6 iz 10 pokušaja, inače za poklon je dobio tortu u obliku trofeja za najboljeg trojkaša na nedavnom Ol-Staru, kao i patike od saigrača. Publika mu je pevala "Srećan rođendan" na jednom tajm-autu, ali i u toj svečarskoj atmosferi za slabe Nikse nije bilo milosti.

Pistons Jazz Basketball

Juta je dobila peti meč u nizu, istovremeno nanela deseti poraz Pistonsima. Bilo je napeto, prelomio je Troj Burk posle pasa Hejvarda u finišu. Derik Fejvors je ubacio 26 poena za Jutu, Gobert uz 10 poena, imao 19 skokova, Francuz je eksplodira posle odlaska Kantera u Oklahomu. Burke koji je rešio meč je imao problema sa šutom poslednjih nekoliko mečeva, ali je pogodio kada je najvažnije.

Dramond nije igrao drugo poluvreme za Pistonse, zbog jednog udarca koji je primio u glavu. Greg Monro je ubacio 16 poena i imao 13 skokova za Pistonse.

Nets 76ers Basketball

Netsi su prekinuli seriju poraza, slavili su protiv Filadelfije, pojačanje iz Minesote Tadeus Jang je ubacio 21 poen i imao 9 skokova za Bruklin koji je spustio Sikserse na 31 poen u drugom poluvremenu. Nalaze se na tri pobede od osmog mesta na Istoku, moraće da igraju mnogo bolje kako bi stigli do doigravanja.

Celtics Pacers Basketball

Seriji Indijane je kraj, iznenadio ih je Boston koji je predvodio Tajler Zeler sa 18 poena. Seltiksi su posle četiri pobede u nizu i šest od poslednjih sedam mečeva u trci za plej of, kasne samo pola pobede za osmoplasiranim Šarlotom. Indijana je sedma, Milvoki im beži tri i po pobede, ali oni sami moraju da se osvrću jer tu su Šarlot i upravo Boston.

Bucks Grizzlies Basketball

Memfis je zaigrao bolje, Kurtni Li je posle slabih partija u prethodnim mečevima počeo da pogađa, ubacio je 17 poena, Mark Gasol je dodao 12, uz po 7 skokova i asistencija, pa su "Grizliji" savladali Milvoki. Inače Mark Gasol je sada pretekao starijeg brata u Memfisu po broju odigranih minuta i treći je na većnoj listi franšize.

Mark je domaći momak u gradu, išao je u srednju školu u Memfisu, dok je Pau igrao za "Grizlije", a roditelji im i dalje žive u Tenesiju.

Rezultati:

GOlden Stejt - Njujork 125:94
Juta - Detroit 88:86
Memfis - Milvoki 96:83
Indijana - Boston 89:93
Vašington - Sakramento 113:97
Filadelfija - Bruklin 87:94

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke