Kari Pešić u epizodi: ''Niko, Zvezdo, nema to što imaš ti!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.03.2017.
13:19
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Proslavljeni stručnjak prisustvovao je najnovijoj pobedi Crvene zvezde mts u ABA ligi i tom prilikom nije skrivao oduševljenje onim što Radonjićev tim prikazuje ove sezone.

BETAPHOTO/ABA liga/FMP/DS
BETAPHOTO/ABA liga/FMP/DS

Povezane vesti

Podsetimo, Zvezda je u pretposlednjem kou ligaškog dela sezone u ABA ligi rutinski savladala FMP u Železniku sa 84:76, a Svetislav Pešić je ovaj meč gledao u društvu prvog čoveka Zvezde Nebojše Čovića i direktora Davora Ristovića.

U izjavi za ''Žurnal'', popularni Kari je istakao šta je ono po čemu je ova ekipa Crvene zvezde mts jedinstvena u Evropi.

''Taj njen timski duh, taj odnos prema odbrani, kao i tu odgovornost prema zadacima koje trener postavlja pred igrače, to nema niko. Pogotovo ne na tom nivou. A, to je kvalitet koji joj omogućuje da pobeđuju'', naglasio je Pešić.

On je dalje dodao da je sada najvažnije da se ekipa kompletira, da se u tim vrate povređeni Jović i Dangubić, a onda je zaista sve moguće u Evroligi.

''Crvena zvezda ima jako dobru poziciju, samo je važno da ima kompletan tim, da bude zdrava. Od toga zavisi da li će moći da nametne tu agresivnost, intenzitet i da ima taj učinak u odbrani'', zaključio je Pešić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke