Kari, čuvaj se ovog malog!

Autor: Boban Filipović
četvrtak 01.09.2016.
23:20
Izvor: Sportske.net

Igrač koji je najviše napredovao prethodne sezone u NBA ligi podigao je dosta prašine zbog odgovora na jedno pitanje koje mu je nedavno postavljeno na tviteru.

BETA/AP Photo/Nell Redmond
BETA/AP Photo/Nell Redmond

Povezane vesti

Odličnog beka Portlanda Si-Džeja MekKaluma je jedan od desetine hiljada pratilaca na tviteru upitao da li Stef Kari može da ga čuva, on je odgovorio lakonski - "NE!"

Trejlblejzersi su prošle sezone sigurno bili najprijatnije izenanenje NBA lige, niko im nije davao mnogo šansi pošto su ostali bez Oldridža, Batuma i još nekolicine važnih igrača, jednostavno, niko nije računao da će MekKalum da "poludi".

Ovaj 24-godišnjak je izabran za košarkaša koji je najviše napredovao u najjačoj ligi na svetu minule sezone, brojke govore same za sebe (20.8 pts, 4.3 as, 3.2 sk), činio je fenomanalan bekovski tandem sa prvom zvezdom Blejzersa Demijanom Lilardom, a zbog vrhunskih partija je ovog leta nagrađen četvorogodišnjim ugovorom vrednim preko 100 miliona $.

Portland je dogurao do polufinala zapadne koferencije, tu je eliminisan od Golden Stejt Voriosa, a iako je tokom te serije uglavnom bio u klinču sa Karijevim "bratom po oružju" Klejom Tompspnom, Si-Džej je u nekoliko navrata Stefu "lomio kičmu".

Posebno će ostati upaćen detalj kada ga "bacio na zadnjicu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 02.09.2016
00:27

Realno Kari nije nikakav u odbrani. Ali realno ovaj je sjajan, a bice jos bolji, samo da ne napravi losu odluku i ode negde gde ne treba.

avatar
Jovan Lučić
Thursday, 01.09.2016
23:58

STRASAN IGRAC!!!!

avatar
Billionaire
Thursday, 01.09.2016
23:36

Pa nista nije slagao , video sve govori :)