Karahodžić i dalje u bolnici, a osim saigrača iz Partizana, posetio ga i košarkaš Zvezde

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.02.2017.
13:35
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Košarkaši Partizana i PAOK-a večeras od 18:30h u Beogradu igraju revanš meč šesnaestine finala FIBA Lige šampiona, a Kenan Karahodžić se i dalje oporavlja od povrede koju je doživeo u prvom susretu ove dve ekipe u Solunu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Podsetimo, u duelu sa Mekfadenom iz PAOK-a, košarkašu Partizana je povređeno oko. Niko tada nije mogao ni da pretpostavi da će Kenan Karahodžić i dve nedelje kasnije biti u bolnici, oporavljajući se od ove nezgode.

On je te večeri najpre zbrinut u bolnici u Solunu, a odmah po povratku u Beograd smešten je na VMA, gde se i dalje nalazi.

Oporavak, prema njegovim rečima, uspešno se odvija, ali sve to ide prilično sporo, pa mladi košarkaš jedva čeka kada će da dobije dozvolu za izlazak iz bolnice.

Naravno, od saigrača dobija svakodnevnu podršku, mada je i nekolicina njih ovh dana u problemu, zbog infekcije tokom boravka u Nišu na završnom finalu Kupa Koraća.

''Nema dana da ne zovu. Svi odreda. Dođu Birčević sa suprugom, Pot, Andrić, koji mi je doneo njegovu nadmajicu kao podršku, i naravno, Luković, koji mi, kao i uvek, diže moral.

Poteralo nas je nestvarno. Želim što brži oporavak svima, posebno mojim saigračima koje je sve ovo zadesilo u Nišu. Žao mi je što nisam bio uz njih da im pomognem na parketu, kao i sada da ih podržim kada im je najteže, kao što su oni mene'',
ističe Karahodžić u izjavi za ''Blic''.

Tom prilikom otkrio je i da mu je u poseti bio i Ognjen Kuzmić, centar Crvene zvezde mts, sa kojim se upoznao tokom boravka u Španiji i u njemu stekao velikog prijatelja.

''Bio je da me poseti moj veliki prijatelj Kuzmić. Zajedno smo proveli dve godine u Malagi, kada sam ja igrao za kadete, a on za drugi tim Unikahe. Živeo je u stanu, ja u klupskom internatu, ali smo bili nerazdvojni. Bio je već u Španiji kada sam stigao i puno mi je značio, pomogao. To se ne zaboravlja'',
istakao je Karahodžić.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragonkš
Wednesday, 22.02.2017
23:08

Bravo za Kuzmića i Kenana , a za sve ostale koji više mrze drugi klub a manje vole svoj ovo vam je prilika da malo nešto i naučite o sportu a na samo da se svadjate da li je Zvezda Fmp ili Partizan Igokea .

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 22.02.2017
18:39

Alal vera, i PAOK-u svaka cast.

avatar
Nikola_pg
Wednesday, 22.02.2017
15:19

Bravo Kuzma, brz oporavak Karahodza.