Karadžić saopštio spisak za Eurobasket

Autor: Beta Beta
ponedeljak 08.05.2017.
15:00
Izvor: Beta

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Stevan Karadžić saopštio je danas spisak igračica koje će se pripremati za Evropsko prvenstvo u Češkoj, na kome njegova ekipa brani titulu.

Epa/Jorge Zapata
Epa/Jorge Zapata

Povezane vesti

Košarkašice Srbije okupiće se danas u 15 časova u hali "Ranko Žeravica", odakle će krenuti na Zlatibor na prvi deo priprema za Evropsko prvenstvo, koje će se od 16. do 25. juna održati u Češkoj.

Kako se navodi na sajtu Saveza, ekipa će na Zlatiboru boraviti do 20. maja i za to vreme će odigrati dve trening utakmice zatvorenog tipa sa reprezentacijom Crne Gore.

Posle Zlatibora ekipa se vraća u Beograd, a zatim će učestvovati na turniru u Karlovim Varima. Od 31. maja do 14. juna srpske košarkašice će se pripremati u Beogradu, gde će odigrati tri prijateljske utakmice sa Japanom.

Na spisku su: Ana Dabović, Sonja Petrović, Jelena Milovanović, Nevena Jovanović, Saša Čađo, Tamara Radočaj, Sara Krnjić, Dragana Stanković, Aleksandra Crvendakić i Adrijana Knežević. Pozvane su i Tina Jovanović, Maja Škorić, Sanja Mandić, Aleksandra Stanaćev, Tijana Ajduković i Nina Bogićević.

Karadžiću će u stručnom štabu pomagati treneri Igor Polenek i Dragan Vuković, Goran Topić je skaut, a kondicioni trener je Aleksandar Lukman.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bafana
Monday, 08.05.2017
15:43

Sta je sa prvim strancem u istoriji nasih reprezentacija, Page? Nije se lose pokazala kad je igrala i donosila nam je dodatni kvalitet , ne razumem zasto nije pozvana...