Kapiten u dilemi - Hoće li ''Grobari'' večeras napuniti ''Pionir''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.10.2015.
10:21
Izvor: Sportske.net, Sport

Košarkaši Partizana večeras od 21 čas igraju prvu utakmicu u novoj sezoni na domaćem parketu. Pitanje iz naslova doskora nije ni moralo da se postavlja, sada su već neke druge okolnosti...

BETAPHOTO/BRANA BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANA BOZIC/EV

Povezane vesti

U odnosu na početak leta i završnicu prošle sezone, kada su prethodni put crno-beli nastupili u ''Pioniru'', mnogo se promena dogodilo u Partizanu.

Pre svega, klub je napustio dugogodišnji predsednik Predrag Danilović, a nova uprava na čelu sa Nikolom Pekovićem se odrekla usluga trenera Duška Vujoševića.

Uporedo sa tim, svi nosioci igre iz prošle sezone su napustili crno-bele, pa ih sada u ulozi kapitena predvodi mlađani Vanja Marinković.

Uoči večerašnjeg duela sa MZT-om (21 čas, hala Pionir), Marinković priznaje da se pribojava hoće li podrška sa tribina biti makar približna onoj koju su košarkaši Partizana imali u prošlim sezonama.

''Ipak smo slabija ekipa nego prethodnih sezona. Logično je da ne dolaze kao ranije, ali oni pravi će doći'', ističe Marinković.

Crno-beli su u prva dva kola doživeli poraze na gostovanjima Metalcu i Mega Leksu, ali im se na borbenosti i prikazanoj želji ne može ništa zameriti.

Marinković uverava da će takav odnos prema igri njegov tim imati i večeras u ''Pioniru''.

Još kada bi ''Grobari'' napunili tribine...

''Nadam da će biti dosta publike, ali ako i ne bude, razumeću...'', sleže ramenima mladi kapiten Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke