Kapiten poručuje Zvezdašima: "Vidimo se u Areni!"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 16.10.2014.
09:39
Izvor: Sportske.net

Atmosfera u taboru crveno-belog kluba je na vrhuncu, sve je spremno za početak evoligaške sezone!

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda Telekom večeras započinje svoje evropsko putešestvije, dočekaće crveno-beli ekipu turskog Galatasaraja u derbiju prvog kola Evrolige.

Trener Crvene zvede Dejan Radonjić rekao je juče u najavi meča da njegovi košarkaši moraju da odigraju iznad svojih mogućnosti kako bi pobedili Galatasaraj na početku Evrolige.

"Galatasaraj, kao i cela Evroliga, su jedna velika škola za nas. Ovaj tim Zvezde ima mogućnost da raste i sazreva kroz takve utakmice. Nadu niko ne može da nam oduzme i želimo da uz pozitivnu energiju sa tribina odigramo iznad mogućnosti, napravimo podvig i pobedimo tursku ekipu", rekao je Radonjić.

Protiv imena kakva su Arojo, Pocijus, Džavaji, Smit, te srpskih košarkaša Micova i Ercega biće potrebno zaista i znanja i sreće kako bi se obezbedila pobeda. Što je najvažnije, biće potrebna i velika podrška sa tribina Arene.

S tim u vezi, za sve navijače kluba stiže informacija da karata još uvek ima u prodaji, a Zvezda je pozvala svoje pristalice da u što većem broju dođu i pomognu da se zabeleži prva evroligaška pobeda.

Kratak video poziv je uputio i Luka Mitrović, kapiten crveno-belog tima.

„Vidimo se u Areni, da zajedno pobedimo!", poručio je on.

Inače, meč startuje u 20.45.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke