Kapiten Krle ponovo u timu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.08.2014.
23:37
Izvor: Sportske.net

Četiri dana uoči početka "Adžibadem Trofeja Beograda" za selektora košarkaške reprezentacije Srbije stigle su dobre vesti. Kapiten Nenad Krstić vraća se u tim a za nekoliko dana u trenažni proces uključiće se i Miloš Teodosić.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Dvojica najiskusnijih i verovatno najboljih reprezentativaca Srbije Nenad Krstić i Miloš Teodosić propustili su turnir u Pou zbog povreda ali bi selektor Đorđević uskoro mogao da ima obojicu igrača na raspolaganju.

Tim menadžer Nebojša Ilića potvrdio je za "Novosti" da će kapiten reprezentacije Srbije početi sa redovnim treninzima od srede dok bi Miloš Teodosić isto mogao da učini za tri ili četiri dana.

"Krstić bi trebalo da se uključi u trenažni proces normalnim ritmom, a Teodosić zasada radi sve vežbe osim trčanja. Sigurno je da Teo neće početi sa timskim radom dok ne bude sto odsto spreman, a teško je reći da li će biti u naredna dva-tri dana, odnosno do početka turnira u Beogradu" rekao je Ilić.

Reprezentacija Srbije vratila se sa juga Francuske gde je igran kontrolni turnir koji je osvojila a od srede nastavlja sa treninzima u Beogradu.

"Adžibadem Trofej Beograda" igra se 16. i 17. avgusta u "KombankAreni" a pored Srbije učešće će uzeti još reprezentacije Argentine, Turske i Portorika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke