Kao Teri i Bridž - Teo odbio da se rukuje sa Dijamantidisom!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 18.04.2015.
11:42
Izvor: Sportske.net

Nije da su Miloš Teodosić i Dimitris Dijamantidis na ratnoj nozi iz istih razloga kao Džon Teri i Vejn Bridž, ali je situacija u kojoj Srbin i Grk odbijaju da se rukuju gotovo preslikana kao ona sa "Stamford Bridža".

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Dešavalo se i ranije da sportisti iz različitih razloga odbijaju rukovanje sa protivnikom. Najpoznatiji slučaj verovatno je onaj od pre pet godina kada je Vejn Bridž odbio da pruži ruku defanzivcu Čelsija Džonu Teriju.

Razlog je bio taj što je Teri opštio sa suprugom Vejna Bridža ali to svakako nije slučaj sa Milošem Teodosićem i Dimitrisom Dijamantidisom.

Sukob dvojice sjajnih košarkaša datira iz perioda kada je Miloš Teodosić nastupao za Olimpijakos, najvećeg rivala atinskog Panatinaikosa.



Očigledno je da plejmejkeri nisu izgladili odnose posle svega što se dogodilo o čemu govori i slika zabeležena u Moskvi pre početka utakmice između CSKA i Panatinaikosa u četvrtfinalu Evrolige.

Miloš Teodosić je pogledao u stranu, Dijamantidis takođe nije želeo da pogleda Srbina u oči, a izostalo je i uobičajeno rukovanje.

Šteta, radi se o dvojici vrhunskih košarkaša a poenta sporta svakako nije da stvara barijere između onih koji se njime bave.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke