Kalkulacije - Sada je sve kristalno jasno!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 22.03.2017.
21:36
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je pala na osmu poziciju nakon pobede Efesa i svog poraza u ovom kolu, ali i dalje apsolutno zavisi samo od sebe.

Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić
Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić

Povezane vesti

Velika gužva od 5-8 mesta u Evroligi, a ekipa Crvene zvezde se nalazi na onom najmanje popularnom u ovom trenutku, barem kada gledamo te pozicije koje vode u plej-of.

Ipak, postoji i dalje mogućnost da ispadnu iz top 8 do kraja regularnog dela takmičenja, ali za to bi trebalo da se poklopi mnogo kockica.

Prvo, Crvena zvezda mora da zaboravi ovaj poraz od Olimpijakosa i da pokuša na sve načine da slavi protiv Barselone u Španiji.

Ono što je definitivno, Zvezda bi pobedom u poslednjem kolu definitivno obezbedila plasman u narednu fazu, ali bi to mogla da obezbedi i mnogo pre, možda već u petak.

Ukoliko Zvezda pobedi Barselonu, a Darušafaka izgubi od Galatasaraja, onda će Zvezda obezbediti plasman u Top 8.

Idemo korak po korak, još ništa nije gotovo, posebno bi mogao da nastane problem ukoliko bi Darušafaka pobedila naredne dve utakmice, a Zvezda izgubila jednu. U tom slučaju direktan duel u poslednjem kolu odlučuje učesnika u četvrtfinalu.

Zvezda do kraja igra protiv Barselone, Uniksa (D) i Darušafake (G), a Darušafaka igra protiv Galate (D), Brozea (G) i Zvezde (D).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 23.03.2017
10:14

Uh, zakomplikovalo se bas. Realno Darusafaka ima dobre sanse da nas stigne, ali mi smo i dalje dvije pobjede ispred i imamo sve u svojim rukama. Pokusati pobijediti Barsu i Uniks, ali to ce biti djavolski tesko...

avatar
RossoneroFT
Thursday, 23.03.2017
03:45

Pa limeni su otpali ko okidač na konzervi 😂

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 23.03.2017
00:26

Mec veka je u Barseloni za 2 dana, istorijski bitna utakmica. Bukvalno istorija moze zapamtiti ovu sezonu kao nestvarnu, uprkos svim predikcijama naseg jako siromasnog kluba, kao zadnjeplasiranog u regularnom delu, medju zverima i nenormalnom ulozenom novcu mnogih timova, moze se u inat tome desiti cudo epskih razmera....ova nasa ekipa ima izuzetnu moc, sto ce se i potvrditi u cetvrtfinalu gde cemo najverovatnije biti. Bilo ko osim brace, da naleti protiv nas kompletnih i pripremljenih u cetvrtfinalu, ce imati strahovito teske muke da nas pobedi...Ni F4 uopste nije daleko, tada brejk nam jedan treba tamo, a sa Jovicem smo ponekad nestvarno dobri i sigurno kadri za tako nesto.. CSKA se prosle sezone jedva izvukao u Moskvi pod rezijom Pukla....najteza su 2 naredna meca u ovom regularnom delu...posle rasterecenost kao neverovatna snaga, prvo Darusa za kraj, a zatim da vidimo to cudo kako ce, i da li ce, bolesno bogatiji uspeti da nas izbace i sprece ka pohodu na F4, jer ova ekipa ima srce i srpski inat, jaci od sudija i od bolesno ulozenih miliona.

avatar
Millanista 00
Wednesday, 22.03.2017
23:20

Moje misljenje da se moze dobit i Barsa i Uniks, Darusafaka protiv Galate moze izgubit ako se igraci Galate budu ponasali kao profesionalci i ne gledaju u stranu. Ja realno nisam ni racunao da cemo dobit ove glibove. Al moraju momci bez imalo pritiska uc u mec sa Barsom i ako se poklope jos neki mecevi skoro pa 99% idemo dalje, ako se Barsa ne pobijedi e onda tesko jako tesko. Sudjenje, pritisak, turski sponzori. I samo da igra Jovic, da se ne dava lopta Guduricu u prodore.

avatar
FRATRIA
Wednesday, 22.03.2017
23:07

Svaka cast momcima na igri i borbenosti. Sudije necu da komentarisem ali sto se tice ovih kvazi ultras, pyro i sta ti ja znam navijaca, sram da vas bude. U najvaznijoj utakmici sezone oni satro dele navijanje malo za Oli malo za nas. Od temelja sve je trulo i mora da se menja, ista prica kao protiv Ofk-e kad smo igrali za titulu, oni cute kad je najvaznije da bi odali postovanje nekom liku koji je bio sve sem pravi navijac Crvene Zvezde. Toliko o vasem navijanju Ultrasi! Bruka.

avatar
Saša Ilić
Wednesday, 22.03.2017
22:57

Jel znate sta ce da se desi?Darusafaka ima najlaksi raspored plus im dolazi Zvezda zadnje kolo.Efes ima najtezi i ja sam ubedjen da ce efes,zvezda i darusafaka na kraju imati isti broj bodova i da ce odlucivati medjusobni skor a tu je zvezda najslabija tako da ce biti deveta.Zapamtite ovaj moj post 100% sam siguran.

avatar
Strahinja
Wednesday, 22.03.2017
22:50

Ako bude odlucivala poslednja utakmica u Turskoj, sto je itekako moguce onda se tek plasim sudiskih odluka i svega ostalog samo da prodje jos jedam turski klub.

avatar
Nikola_pg
Wednesday, 22.03.2017
22:43

Imaju laksi raspored. Barsa je Barsa. Ali me ne brine toliko Barsa koliko to sto ne igra Jovic.

avatar
riquelme
Thursday, 23.03.2017
00:47

Pa radis li ti za dž..? Ili primas platu kakva god da je u ovoj tuznoj zemlji..?