Kalinić: "Žeimo pobedu, motiva ima na pretek"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.01.2015.
18:13
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Nikola Kalinić izjavio je da ekipa spremno dočekuje treći ovosezonski duel sa Galatasarajem, motivisana da zabeleži prvi trijumf u TOP 16 fazi Evrolige.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Treći susret u TOP 16 fazi Evrolige za košarkaše Crvene zvezde Telekom biće treći sa ekipom Galatasaraja u tekućoj sezoni.

Prvo ovosezonski meč u "KombankAreni" protekao je u znaku dominacije crveno-belih, dok je drugi ostao u senci ubistva Marka Ivkovića zbog čega će sutrašnji meč imati poseban značaj za ekipu Dejana Radonjića.

"Već smo se sastajali sa Galatasarajem dva puta u tekućoj sezoni i znamo da se radi o kvalitetnoj i iskusnoj ekipi. Obe utakmice su bile jako interesantne i neizvesne tako da očekujemo da će i treća biti takva" rekao je danas Nikola Kalinić.

Jedan od najboljih pojedinaca u ekipi Dejana Radonjića priznao je da svi igrači sa nestrpljenjem iščekuju sutrašnju utakmicu koja će biti odigrana pred prepunim tribinama "KombankArene".

"Raduje nas to što čujemo da je 'Arena' rasprodata i da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta. Trudićemo se da odigramo najbolje što možemo jer smo jako motivisani i želimo prvu pobedu u TOP 16 fazi" poručio je srpski reprezentativac.

Posle dva kola Galatasaraj ima skor 1-1 a Zvezda se nalazi na poslednjoj poziciji u grupi sa dva poraza.

Sutrašnji duel igra se od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke