Kalinić: "Žao mi je što napuštam Zvezdu"

Autor: Beta Beta
subota 01.08.2015.
21:49
Izvor: Beta

Srpski košarkaš Nikola Kalinić rekao je da mu je žao što će napustiti Crvenu zvezdu, ali da je prelazak u Fenerbahče korak napred u njegovoj karijeri.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Nikola Kalinić poručio je da transfer u Fenerbahče predstavlja korak napred u njegovoj karijeri ali da posle svega ostaje žal što neće nastaviti dobru priču sa Crvenom zvezdom.

"Žao mi je što nećemo nastaviti tu neku dobru priču započetu prošle godine, ali dobro sad, tako je to", rekao je Kalinić grupi srpskih izveštača sa priprema reprezentacije Srbije u Kranjskoj Gori.

Crvena zvezda je ranije saopštila da je prihvatila ponudu turskog kluba od milion evra za srpskog reprezentativca. Ostalo je još da Kalinić prođe lekarske preglede i potpiše ugovor sa turskim klubom.

"Ostali su lekarski pregledi. Dogovoriću se sa selektorom kada će to biti, da li posle dve pripremne utakmice u Sloveniji ili turnira u Francuskoj", naveo je Kalinić.

On će sa Fenerbahčeom u prvoj fazi Evrolige igrati, između ostalih, upravo protiv Crvene zvezde, u koju je došao pred početak prošle sezone iz Radničkog iz Kragujevca.

"Na jesen se ponovo vidimo", kratko je poručio Kalinić.

On je dodao da mu je žao zbog odlaska, jer se konačno navikao na novu sredinu.

"Naravno da mi je žao, konačno sam se navikao na Beograd, 'Pionir', saigrače, navijače... Dobro, ako se sve završi kako treba, idem u veću sredinu, viši stepen u karijeri", kazao je Kalinić.

Kada je reč o pripremama reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo, Kalinić je rekao da je dosadašnji utisak veoma dobar.

"Treniramo jako, kako i dolikuje reprezentaciji Srbije. Trebalo bi da krene malo lakši deo priprema, sa više utakmica, taktičkih stvari, bez toliko trčanja. Ali, ne opuštamo se", rekao je Kalinić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Џејсон Стејтамм
Sunday, 02.08.2015
11:06

Kralju,lave srecno u daljoj karijeri

avatar
Srbija voli Zvezdu
Saturday, 01.08.2015
22:59

Kalina hvala ti za sve sto si dao Zvezdi i srecno u Feneru.

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 01.08.2015
22:52

Srećno majstore!! najviše će nam ostati u sjećanju kako si trpao Gropare

avatar
сочинитељ
Saturday, 01.08.2015
22:46

жао је и нама али живимо у суровом свету капитализма где се све врти око новца,остаје жал што се осипа сјајна дружина,добри људи,фантастични борци,мајстори,људине...морамо разумети и управу,нису желели да се излажу ризику,шта ако се не дај Боже повреди,шта ако падне у форми,шта ако...треба бити махер и имати осећај за све то,ми верујемо у њих,наћи ће адекватне,можда и боље замене у кошаркашком смислу али ако успеју да саставе сличну дружину као прошле сезоне,у којој никада се није десио ниједан инцидент,свађа,препирка...онда свака им част

avatar
Dado Radusinovic
Saturday, 01.08.2015
22:31
avatar
Nemanja Vidic NO.1
Sunday, 02.08.2015
11:15

Sneza te napustila,nije ni cudo i bilo je vreme :)

avatar
Kladionicar BAN 40
Saturday, 01.08.2015
21:57

I nama je zao Kalina! Sve najbolje u daljoj karijeri!