Kalinić nakon debija: "Biću (sve) bolji"

Autor: Miloš Marković
sreda 24.09.2014.
09:42
Izvor: Sportske.net

Nikola Kalinić, zajedno sa Stefanom Jovićem, zabeležio je svoje prve minute u crveno-belom dresu na meču protiv CSKA.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Tek što je došao u redove crveno-belog tima, Nikola Kalinić nema vremena da propisno svede utiske.

"Stručni štab i sagirači su fantastični. Treneri su preuzeli brigu o meni i sa puno saveta mi pomažu. Večinu saigrača znam iz prošlih sezona, kao i iz reprezentativnih akcija i mislim da mi to olakšava.", rekao je Kalinić.

Debitovao je srpski reprezentativac na Kupu u Istanbulu, praktično je u svom prvom kontaktu sa loptom upisao poene. Sa svojih devet poena i velikim brojem uspešnih defanzivnih reakcija žestoko je Kalinić namučio ekipu iz Moskve, samo je nastavio formu sa Mundobasketa.

Zadovoljan je srpski košarkaš nakon debija, uverava da će biti sve bolji kad uhvati itma u svom novom klubu.

"Ovo je bila moja prva utakmica u crveno-belom dresu i jako mi je drago što je to bilo protiv jednog od najjačih timova Evrope CSKA. Jović i ja smo gotovo tek stigli u tim, čeka nas još puno treninga i mislim da ćemo biti sve bolji.", rekao je Kalinić, koji je izneo i svoju ocenu meča protiv ruskog tima.

"Utakmicu je obeležilo dosta oscilacija, pokazali smo dobru igru i to što smo do sada trenirali, a to je jaka i agresivna odbrana i da pokušamo da dođemo do što više lakih poena. Donekle smo u tome uspeli, ali se vidi da nam fali još treninga."
istakao je Kalinić.

Crvenoj zvezdi predstoji meč sa Fenerbahčeom, Kalinić je svestan da njegov tim očekuje još jedan jako težak meč.

"Fenerbahče je možda još jači protivnik od CSKA. Mnogo su se pojačali ove sezone, ali mi u svaku utakmicu ulazimo sa razmišljanjem da pobedimo. Oni su izvrsna ekipa i verujem da će biti super utakmica.", rekao je krilni igrač Crvene zvezde Telekom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke