Kalinić kažnjen zbog 'divljanja'!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.06.2015.
22:59
Izvor: Sportske.net

Prvotimac Crvene zvezde Telekom Nikola Kalinić snosiće sankcije zbog isključujuće greške koju je u četvrtak dobio sredinom poslednje deonice duela sa Partizanom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaš vicešampiona Srbije Nikola Kalinić izgubio je živce u završnici duela sa Partizanom NIS zbog čega će snositi konsekvence.

Srpski reprezentativac napravio je prekršaj na pet minuta pre kraja meča a onda je zbog protesta dobio tehničku grešku nakon koje je nastavio da vređa sudiju Uroša Nikolića.

"Divljanje" na parketu Kalinića je koštalo isključujuće greške ali i 90.000 dinara koliko će na ime kazne morati da uplati u kasu Košarkaške Superlige Srbije.

Novčana kazna izrečena je i prvotimcu Partizana Saši Pavloviću koji će zbog ponovljene tehničke greške platiti 24.000 dinara, dok je KK Partizan NIS kažnjen sa 80.000 dinara zbog navijačkih prestupa.

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić uplatiće 12.000 dinara u kasu KSL zbog tehničke greške dobijene u duelu sa crno-belima.

Završnica domaćeg šampionata počeće u subotu utakmicom polufinala plej-ofa između Crvene zvezde Telekom i Mega Leksa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
i.sarajevo
Saturday, 06.06.2015
16:49

ma i ne treba da igra upravu si, ali ni ostali netrebaju upravu si , stavite duleta za selektora pa nek nas jedan tim predstavlja,patrioto negleda se gdje igra nego kako i jeli potreban reprezentaciji , a klub gdje igra nevazan je

avatar
Baxter Stockman
Saturday, 06.06.2015
02:04

Izbaciti ga iz reprezentacije ! Ovakvo ponasanje ne prilici reprezentativcu Srbije pa makar bio i igrac FMP-a.

avatar
Slaven CFC
Saturday, 06.06.2015
11:57

neces tako govoriti kad pocne EP licemjeru ;) kako vam ne dosadi vise spominjati to FMP,a gazimo vas gdje stignemo? :D ja bi na vasem mjestu cutao i nikad ne progovarao

avatar
MiljusWHU
Saturday, 06.06.2015
00:41

Puni se kasa KSS , samo kažnjavaju.

avatar
сочинитељ
Friday, 05.06.2015
23:17

срамота,дечко не сме да реагује после силних неправедних одлука,а неко може константно да прети и псује судије и ником ништа...знали су ко их је у претходним дербијима таманио па га на време одстранили,не,неће тражити статус белог медведа,ни он,ни боби,не брините...оваква одлука ће још силније мотивисати калину,а и све остале да покажу свима ко је најбољи у региону,е сад стварно нема шале

avatar
Petar Petar
Friday, 05.06.2015
23:59

O kakvim nepravednim odlukama pricas? Svaki prekrsaj mu je bio cist kao suza. A on se buni i kad sviraju za njega i protiv njega, ne zna gde bije. Imas situaciju gde (ne znam tacno koji igrac Zvezde) pravi faul nad Tepicem i odmah dize ruku a on dolazi pet metara dalje i iza tri igraca i buni se za faul. Ja razumem takve igrace koji zele da pobede i cenim ih, ali da se buni na APSOLUTNO svaku situaciju, buni se. U vecini slucajeva bez razloga i trebalo bi cesce da ga cascavaju tehnickim da ga smire. Sinoc je prigovorio bar dvadeset puta, pa nije moguce da su uvek na njegovu stetu.

avatar
сочинитељ
Saturday, 06.06.2015
14:27

наравно,посебно је пети фаул био груб,ипак је пришао мачвану на пола метра,а то се у нашој лиги драстично кажњава...да ли је павловић кажњен пошто се на сваку одлуку хвата за главу и псује,да ли се кажњава мачван јер нема свих 40 минута статус белог медведа већ само 35,да ли се ђумић и милутинов кажњавају што вежбају ултимат фајт над бобијем,а овај се толико изнервира да добије техничку (а никад је није добио у ел)...шта се десило у полуфиналу аба лиге,да ли је ико кажњен после онакве тортуре...ма са вама нема приче,као што сам раније рекао,ви сте господари спиновања и лажи

avatar
Realan 1
Saturday, 06.06.2015
08:12

Ma sigurno zbog toga.Inace Kalinic je u rangu Lebrona.Imao je srece u plej ofu.Da je sporet bacio usao bi.On od onoga ne moze bolje.Pavlovic nije bio na nivou u ABA.I naseo je na provokacije.Pavlovic moze mnogo bolje.Dok smo od Kalinica videli maksimum.Ali opet kazem imate duzu klupu i ako je Muric ozbiljnije povredjen, mi nemamo sanse protiv vas u finalu.kalinic je prljav igrac i bezobrazan.Kao i Lazic i Blazic.Pa nije ni cudo sto je Bircevic hteo da ga prevaspitao tokom tajm auta, dok su igrali za Radnicki.

avatar
Realan 1
Friday, 05.06.2015
23:14

Kako iritirajuca faca.Lazic,Blazic,Kalinic.Neverovatni provokatori i prljavi igraci.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Saturday, 06.06.2015
00:01

Macvan,pavlovic,muric?pa da li je moguce?samo sto Kalina kida u reprezentaciji,tad je dobar ahah

avatar
Saturday, 06.06.2015
00:06

Prljav igrac je pavlovic, koji na utakmici udara protivnickog igraca u polni organ. Naravno, za to nije kaznjen, a da stvar bude gora, manipulator se zali na sudije, drzavu, savez itd...