Kalinić: "Brzopletost razlog poraza"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.04.2015.
12:19
Izvor: Sportske.net

Momak koji je sjajnom partijom pogurao Zvezdu do prve pobede u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige smatra da je ekipa u drugom meču sa Partizanom odigrala suviše brzopleto.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom poraženi su u drugoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige čime je serija vraćena "na nulu". Partizan NIS je slavio rezultatom 70:68 a u naredna dva meča imaće prednost domaćeg terena i šansu da obezbedi plasman u Evroligu ukoliko dobije obe utakmice.

Prvotimac Crvene zvezde Telekom Nikola Kalinić istakao je da podrška sa tribina ne mora ništa da znači u nastavku polufinalne serije.

"To ne mora ništa da znači, treniramo u toj hali cele godine, ista je hala, buka. To na igrače najmanje utiče. Možda smo malčice bili u prednosti pred prve dve utakmice, pa smo izgubili jednu utakmicu", naveo je Kalinić novinarima.

Prema njegovim rečima, Zvezda je igrala brzopleto u drugoj utakmici polufinalne serije.

"Katastrofalno smo odigrali prvo poluvreme, to je najveći utisak druge utakmice. U drugom smo im zaustavili ofanzivni skok i vratili smo se, ali na kraju nismo imali koncentraciju, igrali smo brzopleto", rekao je Kalinić.

Treća utakmica polufinalne serije igraće se u subotu od 21.00, a Partizan će biti domaćin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke