Kalinić: "Biće teško zaustaviti Vilijamsa"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.12.2015.
13:09
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaš Crvene zvezde Telekom Nikola Kalinić rekao je da će ekipa Fenerbahčea morati da pruži svoj maksimum kako bi savladala crveno-bele i istakao da će njegovim saigračima biti teško da sačuvaju Markusa Vilijamsa.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u petak gostuju Fenerbahčeu u okviru 9. kola grupne faze Evrolige što će biti nova prilika da bivši član crveno-belih Nikola Kalinić ukrsti koplja sa nekadašnjim saigračima.

Govoreći o predstojećem duelu sa svojim bivšim klubom srpski reprezentativac se osvrnuo na činjenicu da Crvena zvezda Telekom danas igra mnogo bolje nego početkom novembra kada je Fenerbahče uspeo da je savlada u Beogradu.

"Igraju bolje nego pre mesec dana kada smo se sastali u Beogradu, a jači su za Markusa Vilijamsa kojeg dobro poznajem od prošle godine. Radi se o sjajnom momku i igraču, i sigurno je da će nam biti teško da ga zaustavimo" kazao je Kalinić.

Prvu utakmicu igranu u okviru 4. kola Fenerbahče je dobio rezultatom 74:60 ali je šampion Srbije popravio formu i od tog momenta ostvario tri pobede na četiri odigrane utakmice.

"Ostatak ekipe takođe igra mnogo bolje u odnosu na prvi meč. Ne mislim da nas čeka lagan posao već vrlo zahtevna utakmica, ali ako budemo igrali na svom nivou ne bi trebalo da imamo problema" dodao je Kalinić.

Turski predstavnik posle osam odigranih utakmica ima skor 6-2 i eventualnom pobedom nad Crvenom zvezdom Telekom osigurao bi prvo mesto u grupi.

"Za nas je utakmica sa Zvezdom važna zbog toga što želimo da budemo prvi u grupi i da, po mogućstvu, dobijemo lakši raspored i protivnike u TOP 16 fazi" zaključio je Kalinić.

Utakmica 9. kola evroligaške grupe "A" između Fenerbahčea i Crvene zvezde Telekom igra se u petak od 20.45.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pjana
Thursday, 10.12.2015
18:27

Bez obzira na viruse i prehlade spartanski do pobede!! Ajmo bre! Ajmo vojsko!

avatar
Toni Kroos
Thursday, 10.12.2015
15:59

Bice opasna borba izmedju Milera i Kalinica!