Kalina se naoštrio - Barsa pada u ''Areni''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.03.2015.
21:38
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle povratka u trku za plasman u Top 8 Evrolige, predstojeći duel u ''Kombank Areni'', između Crvene zvezde Telekom i Barselone biće - spektakularan, u pravom smislu te reči.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Ako je jedan broj navijača Zvezde prerano izgubio nadu da njihov tim može među osam najboljih ekipa u Evropi, pa nedavno protiv Makabija nije došao da bodri crveno-bele u ''Areni'', sada, u novim okolnostima, nema nikakve sumnje da će naša najveća dvorana u četvrtak biti ''krcata''.

Tog dana, od 19:15h, Crvena zvezda Telekom dočekuje slavnu Barselonu i u slučaju novog trijumfa, šanse za plasman srpskog kluba u ''Top 8'' postaće mnogo realnije.

Iščekujući ovaj košarkaški spektakl, naš reprezentativac i jedan od ključnih Zvezdinih igrača ove sezone, Nikola Kalinić veruje da će i Katalonci ''položiti oružje'' u ''Kombank Areni'', baš kao što je to morao da učini i aktuelni prvak Evrope, Makabi iz Tel Aviva.

''Ako smo pobedili Makabi, zašto ne bismo i Barselonu! Kada igramo na krilima ogromne energije, požrtvovanosti i motivacije, moguće je da srušimo i tim kao što je Barselona'', poručuje Kalinić u izjavi ''Novostima''.

Protiv Makabija je ''Kombank Arena'' bila poluprazna, ali je i 10.000 ''Delija'' napravilo sjajnu atmosferu. Ovoga puta, ''vetar u leđa'' sa tribina biće mnogo jači, mogao bi da se pretvori i u pravi ''uragan'', koji će ''oduvati'' još jednog evropskog velikana.

''Dolazi nam još jedno veliko ime, tako da očekujem odličnu atmosferu, kao i u prethodnim utakmicama. Ali, i kada poseta malo podbaci, što je bio slučaj u meču sa Makabijem na koji je došlo 10.000 ljudi, ambijent je bio fantastičan'', naglašava Kalinić.

Kao jedinu slabost Barselone, Kalinić ističe izostanak Aleksa Abrinesa. Posebno ceni Antu Tomića i Huana Karlosa Navara, ali i Zvezda ima mnogo svojih aduta kojih bi u Barseloni trebalo da se plaše.

''Jedva čekam da se sudarimo'', poručuje neustrašivi Kalina!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 17.03.2015
22:50

'Ajmo na pobedu. Zasluzili smo to. Napred Zvezda! :)

avatar
Pera Zambula opet
Wednesday, 18.03.2015
00:46

R.V.P.#20 je grobar cisto da znate svi.....postujem sto je bio delija ali decko ima dobro srce tako da mora onda u grobare.

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 18.03.2015
12:06

Nadam se da se salis.nIli mozda stvarno mislis da nijedan Delija nema dobro srce?

avatar
Wednesday, 18.03.2015
10:37

Hvala na tome, ali sam ''Delija''. Postujem i Partizan ali volim Zvezdu!

avatar
Samo CZV
Tuesday, 17.03.2015
22:46

IDemo na pobedu bre.Neka grmi Arena u četvrtak,nisu oni nepobedivi.Napred Zvezdo!

avatar
Pera Zambula opet
Wednesday, 18.03.2015
00:44

Zvezda Telekom.....maticna Zvezda se ne takmici?