Kalemegdan čeka 'Kralja'!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.06.2015.
15:47
Izvor: Sportske.net

Predstojeći vikend obeležiće košarkaški spektakl koji će peti put biti održan na terenima na Kalemegdanu. Na turniru "King of the Rock" okupiće se 256 igrača a najboljem će pripasti vredne nagrade i šansa da predstavlja Srbiju u Istanbulu.

Predrag Vučković/Red Bull Content Pool
Predrag Vučković/Red Bull Content Pool

Povezane vesti

Turnir u basketu "1 na 1" koji je tokom prethodne četiri godine stekao reputaciju najboljeg u Srbiji za vikend će biti odigran na terenima KK Crvena zvezda na Kalemegdanu.

Jubilarni peti put ljubitelji basketa imaće priliku da se bore za vrednu nagradu i zvanje najboljeg u domaćim okvirima koje sa sobom nosi prohodnost ka završnom turniru koji se ove godine održava u Istanbulu.

Na turniru "Red Bull - King of the Rock" učestvovaće 256 takmičara koji će se prvog dana boriti za mesto među 64 najbolja basketaša. Takmičenje će u subotu početi od 10 časova, a dan kasnije najbolji će igrati za vredne nagrade i plasman na internacionalni turnir u Istanbulu.

Pobeda na ovakvom turniru zaista predstavlja podvig jer, da bi se popeo na tron, šampion mora da odigra 10 utakmica bez poraza u samo dva dana. Takmičenje je otvoreno i za amatere i za profesionalce.

Pobednik turnira će pored predstavljanja Srbije na svetskom finalu osvojiti i vrednu novčanu nagradu u iznosu od 1000 evra. Najavljeno lepo vreme obezbediće maksimalne uslove za vrhunski basket, a ulaz na turnir je slobodan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke