Kalderon nakon "posla veka" našao novi angažman!

Autor: Nikola Miloradović
petak 03.03.2017.
23:15
Izvor: Sportske.net

Iskusni Španac je imao izuzetno kratku ali berićetnu epizodu u Voriorsima, sada bi mogao da se preseli na Istok.

EPA/EMILIO NARANJO
EPA/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Lejkersi su ga otpustili, a to je iskoristila uprava Golden Stejta Voriorsa i angažovala ga umesto Brijantea Vebera, koji je dobio ispisnicu.

Španac bi bio treći plej, ali Ker nije želeo da razmišlja, želeo je da u svakom trenutku ima svih 15 igrača na raspolaganju.

Ipak, Durentova povreda je uslovila upravu da se odrekne Kalderona, te je Špancu uručena ispisnica nakon samo 80 minuta provedenih u klubu. On je ipak dobro zaradio za sat i po u franšizi iz Ouklenda, OVDE pročitajte nešto više o tome.

Kalderon ipak neće sedeti i trošiti novac koji je dobio od Voriorsa, već će uskoro potpisati novi ugovor, a kako prenosi novinar "ESPN-a" Mark Štajn, preseliće se na Istok u redove Atlanta Hoksa.

Sve bi do sutra trebalo da bude gotovo, kada se očekuje i ozvaničavanje saradnje iskusnog pleja i "Jastrebova".

Odigrao je Kalderon 24 meča u dresu Lejkersa ove sezone,  na parketu je provodio nešto više od 12 minuta u proseku, a za to vreme je postizao 3,3 poena uz 2,1 asistenciju po utakmici.

Hoksi će biti njegov sedmi klub u NBA karijeri, ako u obzir uzmemo da je bio član i Golden Stejt Voriorsa, a od 2005. pa do danas on je nosio dres i Toronta, Detroita, Dalas, Njujork Niksa i pomenutih Lejkersa u kojima je počeo ovu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke