Kakvo bi to finale bilo bez Dragana Šibalića!?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.09.2014.
18:29
Izvor: Sportske.net

Narod u Srbiji broji sitno do početka finala nad finalima a čitav spektakl u Madridu ne bi bio pravi kada bi protekao bez sada već dobro poznatog Dragana Šibalića koji je biciklom stigao u Španiju kako bi bodrio "Orlove".

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Od trenutka kada je Srbija izborila plasman u finale Mundobasketa mnogi su pokušali da po ubrzanom postupku organizuju put u Madrid kako bi prisustvovali spektaklu u "Palati sportova".

Jedan od onih koji su od prvog dana uz naše reprezentativce i koji je do Granade i Madrida došao biciklom jeste i dobro poznati Dragan Šibalić iz Kraljeva.

Ovaj navijač Partizana pokazivao je do sada ljubav prema klubu na taj način što je neretko biciklo odlazio na gostovanja fudbalera ili košarkaša pa je tako prošle godine na svom dvotočkašu stigao sve do Krasnodara, Moskve i Istanbula.

Šibalić je na biciklu prevalio 3.500 kilometara kako bi bodrio "Orlove" u Španiji a posle svega priznaje da bi rado prihvatio prevoz do domovine ali samo pod uslovom da sa sobom može da ponese i bicikl od kojeg se ne odvaja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke