Kako vam se sviđa novi trofej ABA lige?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.04.2016.
15:53
Izvor: Sportske.net

Regionalno košarkaško takmičenje reorganizovano je uoči početka sezone, a samim tim promenjen je i trofej koji će pripasti pobedniku finala.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Finalna serija regionalne košarkaške lige počinje u četvrtak prvom utakmicom između Crvene zvezde Telekom i Mega Leksa, pa su treneri i kapiteni finalista u sredu izašli pred novinare.

U hoteli "Kraun Plaza" predstavnici medija i ostali učesnici konferencije imali su prilike da vide kako izgleda novi trofej namenjen šampionu ABA lige i prstenje koje će pripasti igračima ekipe koja slavi u finalnoj seriji.

Pre početka sezone ABA liga je doživela promene po pitanju upravljačke i vlasničke strukture, a promenjen je i vizuelni identitet takmičenja.

Logično je bilo da će na kraju sezone biti predstavljen i novi trofej koji će zameniti dobro poznati kristalni koji je uručivan u prethodnom periodu.

Na fotografiji u prilogu možete da pogledate kako izgleda novi trofej, prstenje namenjeno pobedniku i trofej koji će poneti najkorisniji igrač finalne serije.

ABA Liga
Foto: aba-liga.com

Prve dve utakmice finalne serije igraju se u dvorani "Aleksandar Nikolić" u četvrtak i subotu, dok će treći meč biti odigran u hali "Pinki" u Sremskoj Mitrovici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
@predator
Wednesday, 27.04.2016
16:19

Kakav ne -profesionalizam, pogledaj im iscijepanu tkaninu ispod trofeja i to jos prljavo sive boje.